Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aleksander
Na forum od: 13 mar 2013 23:55

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo 13.04

Post autor: aleksander »

Pomyłeczka, jadę 13 kwietnia.
fullcontact
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 19:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: fullcontact »

Witam,
czy ktoś może udzielić informacji - jak liczny jest turnus w tym przybytku zdrowia?
Pozdrawiam.
Alina1
Na forum od: 04 mar 2013 17:59

Post autor: Alina1 »

Witaj Aleksandrze! będziemy na tych samych "koloniach". Nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona - czytając posty doszłam do wniosku, że tam jest kiepskie zaplecze rehabilitacyjne. Nie ukrywam ...bardzo mi na zabiegach zależy .Przeżyjemy...Jestem z Orzysza ...nie bardzo Tobie po drodze ..ale gdybyś nieco -skręcił ciut nadrobił drogi to miałbyś towarzyszkę podróży /oczywiście dołożę do paliwka/.Podaję swój tel. 509403359 Pozdrawiam Grażyna
MalgorzataWarszawa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2013 11:06

Post autor: MalgorzataWarszawa »

dyskmanka pisze:Halo :shock: jedzie jakaś pani 13 kwietnia do Sobieszewa ? Dotychczas sami panowie sie wybierają :o Pozdrawiam przyszłych kuracjuszy ;)

Witaj:) moja mama się wybiera na ten turnus :) będziemy zapewne jechać pociągiem lub może załapie sie mama na jakąś podwózkę z wawy:) ma 45 lat i jest bardzo sympatyczna, mogę dać jakiś namiar do niej w celu ewentualnego zapoznania się :) :P
MalgorzataWarszawa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

an62 pisze:Cześć, jadę do tego sanantorium 13 kwietnia. Sądząc po wpisach nie powinno byc źle. W sananorium będę drugi raz w życiu. mam duże kłopoty z kręgosłupem. Jestem spokojną 50-latką. Troche boję się na kogo trafię w pokoju. Poprzednim razem udało mi sie "dostać" jedynkę. W tym sanantorium sa tylko pokoje 2 i 3-osobowe. To wazne na kogo sie trafi :) pozdrawiam wszystkich, którzy tez jadą w tym terminie
Witam. Tak przeglądam sobie to forum :) Za moją mamę która nie jest tak biegła w internecie, mam nadzieję ,że spotka sympatycznych ludzi:) Mama ma 45 lat i jest SUPER osobą :) skąd będzie Pani jechać? My z Warszawy zapewne pociągiem :)
dyskmanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2010 18:05

Post autor: dyskmanka »

Powiększa się grono kolonijne na 13 kwietnia ;) jest to mój drugi wyjazd trzy lata temu byłam w Stegnie i było fantastycznie !!! Bardzo milo wspominam spędzony tam czas. Trafiłam na super towarzystwo w pokoju ( 3-osobowym ) .Mam nadzieję że i tym razem " dobrze trafię " ;) jestem spokojna 50+ :) ale lubię odrobinę szaleństwa :lol:
MalgorzataWarszawa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

[email]
zapewne będzie Was o wiele więcej. Mam wielką nadzieję, że mama pozna tam fajne osoby z którymi będzie mogła spędzić miło czas! mama też jest spokojna , towarzyska i urocza . Jedziemy z Wawy jak cos
kr57
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2013 21:01

Post autor: kr57 »

Witam wszystkich ! Jade pierwszy raz do sanatorium 13.04 i tez zastanawiam sie na kogo trafie w pokoju.
Mam 50++ :) ,a jak dotychczas odzywaja sie panie nieco mlodsze :) .Slyszalam,ze rehabilitacja jest tam b.dobra.
Pozdrawiam serdecznie
dyskmanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2010 18:05

Post autor: dyskmanka »

Ja do Sobieszewa mam niedaleko ok. 60 km :) ale nie byłam tam , za to 3-miasto znam i chętnie służę jako przewodnik :)))
Buszmenka105
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2013 11:40

Post autor: Buszmenka105 »

Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy z turnusu 21.02.2013-16.03.2013 a szczególnie dla Beaty,Marzeny,Karoliny,Zbyszka,Danusi,Madzi,Teresy,Wojtka,Grażyny,Anety,Wiesia,Wojtka,Ireneusza,Przemka,Grześka,Antka,Tomka,Doroty,Iwony,Krzyśka,Małgosi,Radka,Doroty,Krzyśka-księ.wspaniałych rehabilitantów i oczywiście DJ Krzysia .było super AGNIESZKA pokój 206. :D
ODPOWIEDZ