Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie
jadę z lubelskiego, tak bliżej wschodniej granicy, i jak już pisałam poza zabiegami oczywiście! dobrze by było trochę pochodzić po trasach, a po odpowiednim dotlenieniu się inne przyjemności są jeszcze przyjemniejsze. ja prawdopodobnie będę w Krynicy już 26.01. i trochę Wam zazdroszczę waszych obiektów sanatoryjnych, ale co tam jak w doborowym towarzystwie to jest fajnie wszędzie, pozdrawiam cieplutko wszystkich
jhara pisze:Hej
mogę dołączyć do ekipy będę w Krynicy Stary Dom Zdrojowy od 27.01 i nie pogardzę dobrą zabawą, wycieczki tańce i grzane piwo, bo to przecież zima.
Witaj! Dokładnie o to mi chodzi. Cieszę się, że jest nas coraz więcej
gosia222 pisze:No nie watpie ze sie nie spotkamy blizej wyjazdu mozemy takze wymienic sie numerami telefonow wtedy bedziemy mieli wieksze szanse na spotkanie
może ja się przyłacze bede w Krynicy od 25.01-15.02 jestem 71 r i do mojego turnusu jakoś nie ma chętnych ,a może są już same "chrupki "i nie mają neta hihihi
ja mam pomysł ,wy wszyscy jedziecie w póżniejszym terminie ja jestem od 25.01 może rozejrze się co i jak w Krynicy i zdam wam relacje na spotkaniu jadę ze Świnoujścia do Continentalu ppzodrawima wszystkich