Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bubus ja dostałam skierowanie przy numerku około 120. Nie wiem dlaczego tak jest, że jedni otrzymują skierowania przy numerku 1500 albo i wyższym a inni przy numerach poniżej 500 nie dostają jeszcze przydziałów . Niezbadane są wyroki naszego NFZ .
Bambus bo jesteś w grupie poszpitalnej prawdopodobnie a te numerki idą swoim tokiem. Wejdź na przeglądarkę skierowań i zobaczysz jak szybko spadają nr. w kolejce. Wg mnie możesz się spodziewać pobytu około kwiecień-maj