Stary Dom Zdrojowy Krynica od 31.01.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
TaKaoNa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2015 17:32
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Stary Dom Zdrojowy Krynica od 31.01.2016

Post autor: TaKaoNa »

Nooo...chyba, że mały spacerek ;) , musimy się tylko odnaleźć - hasło - góry , odzew - spacer ;) :) :lol: :kwiat:
Żaneta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 lip 2011 21:18

Post autor: Żaneta »

:) na początek mały spacerek będzie w sam raz!
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam wyjeżdzającym do Krynicy forumowicze życzą spotkania super rehabilitaci
jeszcze parkietorapi pozdrawiam :) 8-) :kwiat:
jhara
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2015 00:29
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: jhara »

WITAM
Będę w Starym Domu Zdrojowym od 27.01 i tez szukam kogoś na wycieczki w góry, też nie chodzę wyczynowo więc Żaneta chyba możemy organizować jakiś wspólny wypad, a może jeszcze ktoś się dołączy, a wieczorem grzane piwo i tańce, co Wy na to?
TaKaoNa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam, jestem za, proponuję wymienić sie adresami e-mail, będzie łatwiej sie zorganizować :)
edylka5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2014 13:01
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: edylka5 »

Witam,
ja również jadę do Starego Domu Zdrojowego od 31.01.16r. w ramach prewencji ZUS. W Krynicy byłam już wcześniej, ale w innych sanatoriach. Stary Dom Zdrojowy wygląda fajnie z zewnątrz, dostojnie, no w końcu perła Krynicy. Teraz podobno fasada budynku przeszła remont, więc przypuszczam, że wygląda jeszcze lepiej.Bywałam tam na koncertach w Sali Koncertowej ale na temat warunków "bytowych" nic nie wiem, więc również jestem zainteresowana wszelkimi informacjami ze strony forumowiczów. W rozmowie telefonicznej z recepcją obiektu dowiedziałam się, że ZUS dla swoich kuracjuszy "zakontraktował" pokoje w wyremontowanej części budynku, w pozostałej części są kuracjusze NFZ. Czy tak jest rzeczywiście nie wiem, dlatego prośba o informację. W ogóle proszę o kontakt wszystkich wyjeżdżających tam w terminie od 31.01.br - może utworzymy jakąś fajną grupę? Jestem z Kielc. Pozdrawiam. ;)
TaKaoNa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam, cieszę się, że sie spotkamy , proszę o kontakt na adres e-mail, poznamy się bliżej. Wszystkich zainteresowanych także zapraszam - [email]. Pozdrawiam :) ;)
Ostatnio zmieniony 07 maja 2018 21:34 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
evak55
Na forum od: 14 sty 2016 23:34
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Stary Dom Zdrojowy Krynica

Post autor: evak55 »

Miki1965 pisze:Ja wyjeżdżam z NFZ. Mój turnus zaczyna się 27.01. Zakwaterowany będę w Patrii.
Może będzie nam dane się "gdzieś" spotkać?! ;)
Tez bede w Patrii od 27-go,poczytałam troche w internecie ale mało opini...pozdrawiam pewnie sie spotkamy
evak55
Na forum od: 14 sty 2016 23:34
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: evak55 »

Witam wszystkich przyszłych kuracjuszy Krynicy i zycze miłego pobytu :lol: Jezeli ktos jedzie do Patrii prosze sie odezwac. :kwiat:
zyrafek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2016 11:12

Post autor: zyrafek »

Witam wygląda na to że będziemy na jednym turnusie też jadę 31.01.2016 do Starego Domu Zdrojowego. Jestem również ze świętokrzyskiego i jadę własnym autem będziesz miała ochotę dowiedzieć się czegoś więcej odpowiedz pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ