Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:Ho ho ho...... ależ dużo jedynek musi mieć ZUS I NFZ :o
Matko kochana :?
:oops: :oops: Niech nie uszczęśliwia wszystkich na siłę ,zamieszkaniem z osobą mi nieznaną bym musiała dzielić z nią łazienkę :evil: Przepraszam ile wieków ma jeszcze upłynąć by pacjent o tym decydował za bądż co bądż swoje pieniądze :!: ,czy na pewno chce parę tygodni mieszkać z kimś z ulicy? tak z ulicy ,nawet jeśli okazałby się to cudowny men? :evil: :oops: :o
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 20:34
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: kropkaem »

adela pisze:Mam trudności z zaśnięciem,potem budzi mnie każdy szmer a środków nasennych nie wolno mi brać, to niby jak miałabym funkcjonować - trzy tygodnie bez snu?
Przyzwyczajenia i upodobania to następna bajka,też ważna,ale z tym da się wytrzymać :?: :? chociaż też może być trudno.
Ktoś kto nie ma tego typu trudności może tego nie rozumieć,ale to jest problem,a nie fanaberia.
Nie żyjemy w średniowieczu,a sanatorium to nie "wczasy za darmochę" .
Leczymy się i to bynajmniej nie za darmo ,zwłaszcza pobyt w jedynce 758 zł + opłata klimatyczna + inne "luksusy i zostawia się w recepcji na dzień dobry ok.1000zł za te darmowe wczasy ;) :P
Oczywiście,że to i tak taniej niż prywatny pobyt,ale traktowanie tego jako łaski to gruba przesada.
A obiekty sanatoryjne mają mało jedynek, bo to im się zwyczajnie bardziej opłaca.Mają więcej pokoi jednoosobowych gdy liczą na pobyty prywatne.
Podpisuję się pod tym adela :kwiat:
Ktoś, kto nie ma z tym problemu, czasami nie potrafi tego zrozumieć, że dla niekórych to prawdziwy koszmar.
To nie fanaberia, ani żadne widzi mi się, tylko naprawdę problem.
Tymbardziej, że jedziemy podreperować zdrowie a ja dostaję trzęsawki na samą myśl, na kogo trafię..
Bo na jedynkę nie mogę liczyć...
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

kruszynka pisze:
Sloneczko pisze:Ho ho ho...... ależ dużo jedynek musi mieć ZUS I NFZ :o
Matko kochana :?
:oops: :oops: Niech nie uszczęśliwia wszystkich na siłę ,zamieszkaniem z osobą mi nieznaną bym musiała dzielić z nią łazienkę :evil: Przepraszam ile wieków ma jeszcze upłynąć by pacjent o tym decydował za bądż co bądż swoje pieniądze :!: ,czy na pewno chce parę tygodni mieszkać z kimś z ulicy? tak z ulicy ,nawet jeśli okazałby się to cudowny men? :evil: :oops: :o
Kruszynko :kwiat:
I z Tobą nie sposób mi się nie zgodzić.
Uszczęśliwiają nas na siłę, nie mamy czasem nic do gadania, a jechać i rehabilitować się przecież chcemy.
Więc posłusznie przyjmujemy to, co nam dają, nie mając wyboru. Przykre..Ech..
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

asiulek pisze:
kropkaem pisze: A nie raz, z jedynki - robią dwójkę, dostawiając drugie łóżko, z dwójki-trójkę, upychając nas jak śledzie.

Wiecie, to ja miałam szczęście :P , moja jedynka to wcześniej pokój dwuosobowy :? była przestronna i bardzo wygodna :D do tego duża łazienka, więc i tak bywa :kwiat: :kwiat:
Szczęściara :kwiat:
Chciałabym tak trafić..
Jedynka - marzenie, ewentualnie dwójka do samodzielnego korzystania - nie pogardziłabym, ani nie marudziła :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Wolałabym z ulicy wziąć jakąś babeczkę niż cudownego mena Kruszynko :kwiat: :D
Z menami zadaję się tylko znajomymi :lol:
A mnie uszczęśliwia to, ze mogę raz na rok pojechać do sanatorium
a pokoje są najmniej ważne ;) :D
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Sloneczko pisze:Wolałabym z ulicy wziąć jakąś babeczkę niż cudownego mena Kruszynko :kwiat: :D
a pokoje są najmniej ważne ;) :D
Sloneczko,
Jestem w szoku :D Twojego podejścia, oczywiście rozumiem to i szanuję, aczkolwiek... mam inne podejście ;)
Pokój dla mnie jest ogromnie ważny, bo chcę mieć spokój i swobodę, totalny luz i odpoczynek...
Bo to właśnie uszczęśliwić mnie może :D a co za tym idzie, sprawi, że skorzystam pełną parą z rehabilitacji i faktycznie ona coś da, odnieśnie zamierzony skutek..
forumowicz

[quote="Sloneczko"]Wolałabym z ulicy wziąć jakąś babeczkę niż cudownego mena Kruszynko :kwiat: :D
a pokoje są najmniej ważne ;) :D[/quote

A ja nie........ wolę mena :D ,nie chce babińca :mrgreen: :lol: :lol:Może kiedyś będa takie możliwości? Czy chce pani tego pana? :o :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Kropkaem :kwiat: nie będę oszukiwała :o .... ja spokój mam na co dzień, więc
w sanatorium chcę troszkę zamieszania ;) :lol:
forumowicz

Sloneczko pisze:Kropkaem :kwiat: nie będę oszukiwała :o .... ja spokój mam na co dzień, więc
w sanatorium chcę troszkę zamieszania ;) :lol:
Zamieszania no tak :o :? :lol: TYlko klucze do pokoju niech Ci Słoneczko nie zginą :lol: :lol: :o
Awatar użytkownika
ulasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2015 17:30
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ulasia »

To pytanie mnie trapiło do tej pory ...i wybiorę dwójkę choć moja porzednia współlokatorka to byla porażka zakompleksiona gorzej niż ustawa przewiduje :cry: ,ale w jedynce bym nie wyrobila :roll: mam nadzieje że trafi mi się tym razem lepiej i będziemy nadawac na tych samych falach :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ