SloneczkoSloneczko pisze:Kropkaemnie będę oszukiwała
.... ja spokój mam na co dzień, więc
w sanatorium chcę troszkę zamieszania![]()
I to...zapewne wszystko, a przynajmniej wiele tłumaczy
SloneczkoSloneczko pisze:Kropkaemnie będę oszukiwała
.... ja spokój mam na co dzień, więc
w sanatorium chcę troszkę zamieszania![]()
Ulasia,ulasia pisze:To pytanie mnie trapiło do tej pory ...i wybiorę dwójkę choć moja porzednia współlokatorka to byla porażka zakompleksiona gorzej niż ustawa przewiduje,ale w jedynce bym nie wyrobila
mam nadzieje że trafi mi się tym razem lepiej i będziemy nadawac na tych samych falach
![]()
![]()

Oj, Kruszynkokruszynka pisze:Ulasia a pewnego razu nie dałam radę i poprosiłam o zmianę pokoju ,ale pani potem robiła wszystko by delikatnie uprzedzić innych do mnie .Dlatego moje NIE dla takich dwójek ,nie wiadomo z kim eh długo ten folklor skansenowy w Polsce będzie jeszcze trwał .![]()
Ulasia,ulasia pisze:Kruszynko dam radę jednym uchem slucham drugim wypuszczam![]()
![]()
i w przeciwienstwie do Was lubie harmider czytam przy głośnej muzyce jak mam spać to śpie gorzej z chrapaniem ale są stopery do uszu
Otóż to, godne warunki rehabilitacji - ponoć jedziemy tam dla swojego zdrowia, a ja... więcej się męczę, niż uzdrawiamkruszynka pisze:Ulasia i szlag mnie trafia ,za jakie grzechy ktoś ma znosić czyjeś nazwijmy to delikatnie dziwactwa? To jest choreChciałby ktoś np na wczasach zamieszkać z kimś kto już jest w jego zarezerwowanym pokoju?
A w tych obiektach ,jedziemy by podreperować zdrowie ,coraz częściej układ nerwowy a tutaj taki babsztyl co pilnuje ,gdzie z kim ,dlaczego ,o której godzinie,dlaczego tańczę z tym kimś a nie z tamtym itd.Ja nie zgadzam sie z takim traktowaniem pacjentów ,kuracjuszy .Płacę podatki ,ZUS i powinnam mieć zapewniony może nie cud komfort ,ale godne warunki rehabilitacji w XXI wieku .
![]()