Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 20:34
Oddział NFZ: Śląski

Re: Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Post autor: kropkaem »

Sloneczko pisze:Kropkaem :kwiat: nie będę oszukiwała :o .... ja spokój mam na co dzień, więc
w sanatorium chcę troszkę zamieszania ;) :lol:
Sloneczko :kwiat:
I to...zapewne wszystko, a przynajmniej wiele tłumaczy :D
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ulasia pisze:To pytanie mnie trapiło do tej pory ...i wybiorę dwójkę choć moja porzednia współlokatorka to byla porażka zakompleksiona gorzej niż ustawa przewiduje :cry: ,ale w jedynce bym nie wyrobila :roll: mam nadzieje że trafi mi się tym razem lepiej i będziemy nadawac na tych samych falach :lol: :lol: :lol:
Ulasia,
Moja poprzednia współlokatorka była - jedną, wielką porażką. Te trzy tygodnie były dla mnie męczarnią.
Zabiegi poszły w ... bo w pokoju czekał mnie koszmar.
Tobie życzę, abyś tym razem trafiła lepiej, skoro w jedynce byś się nie odnalazła :kwiat:
Ja, patrząc na swoje samopoczucie nadal obstawiam jedyneczkę ;)
Awatar użytkownika
ulasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2015 17:30
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ulasia »

Jak sobie przypomnę Jolantę to :lol: mnie ogarnia...a że tolerancja to moje drugie imię to dalam radę ;) jak chciałam odpocząć od niej to chodzilam swoimi drogami :roll: :roll: :roll: na tyle miałam dobrze że wszystkie zabiegi kończylam do obiadu i luzik byl a ona miala do siedemnastej :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ulasia i szlag mnie trafia ,za jakie grzechy ktoś ma znosić czyjeś nazwijmy to delikatnie dziwactwa? To jest chore :!: Chciałby ktoś np na wczasach zamieszkać z kimś kto już jest w jego zarezerwowanym pokoju? :shock: A w tych obiektach ,jedziemy by podreperować zdrowie ,coraz częściej układ nerwowy a tutaj taki babsztyl co pilnuje ,gdzie z kim ,dlaczego ,o której godzinie,dlaczego tańczę z tym kimś a nie z tamtym itd.Ja nie zgadzam sie z takim traktowaniem pacjentów ,kuracjuszy .Płacę podatki ,ZUS i powinnam mieć zapewniony może nie cud komfort ,ale godne warunki rehabilitacji w XXI wieku . :oops: :(
Awatar użytkownika
ulasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2015 17:30
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ulasia »

Kruszynko dam radę jednym uchem slucham drugim wypuszczam :lol: :lol: :lol: i w przeciwienstwie do Was lubie harmider czytam przy głośnej muzyce jak mam spać to śpie gorzej z chrapaniem ale są stopery do uszu :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ulasia a pewnego razu nie dałam radę i poprosiłam o zmianę pokoju ,ale pani potem robiła wszystko by delikatnie uprzedzić innych do mnie .Dlatego moje NIE dla takich dwójek ,nie wiadomo z kim eh długo ten folklor skansenowy w Polsce będzie jeszcze trwał . :shock: :lol:
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

kruszynka pisze:Ulasia a pewnego razu nie dałam radę i poprosiłam o zmianę pokoju ,ale pani potem robiła wszystko by delikatnie uprzedzić innych do mnie .Dlatego moje NIE dla takich dwójek ,nie wiadomo z kim eh długo ten folklor skansenowy w Polsce będzie jeszcze trwał . :shock: :lol:
Oj, Kruszynko :kwiat:
Mamy podobne doświadczenia, bo ja prosząc o zmianę pokoju, dopiero wywołałam lawinę złośliwosci pod swoim adresem od współlokatorki...która usilnie próbowała uprzykrzyć mi życie do końca turnusu :oops:

Jedynka, jedynka, jedynka :D
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ulasia pisze:Kruszynko dam radę jednym uchem slucham drugim wypuszczam :lol: :lol: :lol: i w przeciwienstwie do Was lubie harmider czytam przy głośnej muzyce jak mam spać to śpie gorzej z chrapaniem ale są stopery do uszu :roll:
Ulasia,
Ja lubię harmider, towarzystwo, muzykę- nawet głośna, lubię jak coś się dzieje...ale to wszystko ma gdzieś swoje granice,
i w końcu szukam spokoju, oddechu, wyciszenia...a tu wracam do pokoju - jak za karę.
Dlaczego ja mam spuszczać uszy i dostosować się, jak ta druga osoba - współlokatorka, ma to głeboko gdzieś i nie potrafi uszanować kilka podstawowych spraw..
Jadę odpocząć, podreperować zdrowie, staram się dostosować, nie uprzykrzać innym życia, ale...
Tego samego oczekuję w stosunku do mnie :-)
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

kruszynka pisze:Ulasia i szlag mnie trafia ,za jakie grzechy ktoś ma znosić czyjeś nazwijmy to delikatnie dziwactwa? To jest chore :!: Chciałby ktoś np na wczasach zamieszkać z kimś kto już jest w jego zarezerwowanym pokoju? :shock: A w tych obiektach ,jedziemy by podreperować zdrowie ,coraz częściej układ nerwowy a tutaj taki babsztyl co pilnuje ,gdzie z kim ,dlaczego ,o której godzinie,dlaczego tańczę z tym kimś a nie z tamtym itd.Ja nie zgadzam sie z takim traktowaniem pacjentów ,kuracjuszy .Płacę podatki ,ZUS i powinnam mieć zapewniony może nie cud komfort ,ale godne warunki rehabilitacji w XXI wieku . :oops: :(
Otóż to, godne warunki rehabilitacji - ponoć jedziemy tam dla swojego zdrowia, a ja... więcej się męczę, niż uzdrawiam :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ulasia :kwiat: mamy podobnie :lol: