Sanatoryjna moda
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Sanatoryjna moda
AtinkoAtina pisze:Felice...albo kapeluszzresztą bardzo twarzowy...
Brawo Ilem,ze poruszyłeś męski temat.Ja też myślę,że dobrze uprasowana koszula i spodnie + eleganckie buty to dobry zestaw na tańce,szczególnie latem.Garnitury też bywają różne,sportowe również.
-
forumowicz
A na dancingu.Można trochę poszaleć.
Jednakże nie za bardzo ,coby nie wyglądać na przebraną.
Jakiś szczegół-fantazyjna bluzeczka,modne buciki,oryginalne kolczyki wyglądają bardzo ciekawie i przykuwają wzrok.A komplement jest miły i szczery..
Moim zadaniem sportowa elegancja to jest to, w czym ja czuję się najlepiej.I wygodnie i ładnie.
- stada-52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 lip 2012 16:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Panom zdecydowanie najbardziej polecałabym koszule,nie koniecznie z marynarką i krawatem,ale sweterek owszem
Wg mnie śmiesznie wyglądają panie,które do śniadania zakładają "złote"bluzki ale przy kolacji jak najbardziej tak.Kiedyś miałam taki problem:tuż przed sniadaniem-gimnastyka,stołowka dwuzmianowa-nie było mowy o spóźnieniach,no i zdarzało się usiąść przy stoliku w dresach lub leginsach
Co o tym myślicie
-
forumowicz
-
TaKaoNa
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 30 gru 2015 17:32
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 1
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ważnym jak nie najważniejszym pozostają buty.
Tak buty niestety nie umiemy dobrać obuwia do pory czy miejsca, znane są nam przypadki ,że w tym samym obuwiu "delikwent" jest na śniadaniu ,pojawia się na zabiegach idzie na plaże czy popołudniowy spacer w nieodłącznych KUBOTACH- plastykowych klapach ,nie daj boże pojawi się jeszcze na dancingu.
Bywając niejednokrotnie zastanawiam się czy jest problem zakup za 3-4 złote nasączonej gąbki do butów -dostępne w każdym sklepie obuwniczym są kolorowe jak i bezbarwne.
To samo ma się z obuwiem na dancingi pomijam już Pana w białych skarpetach i sandałach wszak chyba każdy jadący ma pełne buty ( niech są to nawet buty sportowe typ -adidas ) wszak i tak Panowie w dużym % preferują spodnie jeansowe plus ew koszula czy koszulka polo -BROŃ BOŻE -Tschirt