Sanatoryjna moda

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Sanatoryjna moda

Post autor: Atina »

Felice...albo kapelusz ;) zresztą bardzo twarzowy...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

brawo Ilem :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Atina pisze:Felice...albo kapelusz ;) zresztą bardzo twarzowy...
Atinko :oops: :D
Brawo Ilem,ze poruszyłeś męski temat.Ja też myślę,że dobrze uprasowana koszula i spodnie + eleganckie buty to dobry zestaw na tańce,szczególnie latem.Garnitury też bywają różne,sportowe również.
forumowicz

Sportowy garniak oczywiście tak :) (elegancko), ale po kilku tańcach marynarka i tak idzie w odstawkę ,przynajmniej u mnie
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Moda sanatoryjna to bardzo obszerny temat.Zależy od upodobań konkretnej osoby.Na zabiegi sportowo,bez szaleństw i ozdób. :roll:
A na dancingu.Można trochę poszaleć. :x
Jednakże nie za bardzo ,coby nie wyglądać na przebraną. ;)
Jakiś szczegół-fantazyjna bluzeczka,modne buciki,oryginalne kolczyki wyglądają bardzo ciekawie i przykuwają wzrok.A komplement jest miły i szczery.. :D
Moim zadaniem sportowa elegancja to jest to, w czym ja czuję się najlepiej.I wygodnie i ładnie.
forumowicz

Suzen :kwiat: sportowa elegancja to jest to
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 16:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: stada-52 »

Sanatoryjna moda przejawia się nie tylko na tańcach.Bardzo lubię jak kuracjusze podkreślają swoim ubiorem wspólne spotkania przy posiłkach,szczególnie kolacja, w eleganckim towarzystwie wnosi pewien nastrój.
Panom zdecydowanie najbardziej polecałabym koszule,nie koniecznie z marynarką i krawatem,ale sweterek owszem :kwiat: :kwiat: .Bardzo lubię jak panie zakładają ,nawet do skromnych bluzeczek,jakieś dodatki np.korale,łańcuszki,bransoletki :kwiat: :kwiat:
Wg mnie śmiesznie wyglądają panie,które do śniadania zakładają "złote"bluzki ale przy kolacji jak najbardziej tak.Kiedyś miałam taki problem:tuż przed sniadaniem-gimnastyka,stołowka dwuzmianowa-nie było mowy o spóźnieniach,no i zdarzało się usiąść przy stoliku w dresach lub leginsach :o :o
Co o tym myślicie :?: :?:
forumowicz

Moim zdaniem na śniadanko można w leginsach ,dresach ,koszulka polo , adidski nie klapki :D
TaKaoNa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2015 17:32
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: TaKaoNa »

Serdecznie dziękuję wszystkim za ciekawe wypowiedzi, są niezwykle pouczające, wezmę je sobie do serca :) ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Moda temat rzeka ,zresztą temat jak ubrać się czy wyjść na dancing w sanatorium już napisaliśmy kilka postów .

Ważnym jak nie najważniejszym pozostają buty.

Tak buty niestety nie umiemy dobrać obuwia do pory czy miejsca, znane są nam przypadki ,że w tym samym obuwiu "delikwent" jest na śniadaniu ,pojawia się na zabiegach idzie na plaże czy popołudniowy spacer w nieodłącznych KUBOTACH- plastykowych klapach ,nie daj boże pojawi się jeszcze na dancingu.

Bywając niejednokrotnie zastanawiam się czy jest problem zakup za 3-4 złote nasączonej gąbki do butów -dostępne w każdym sklepie obuwniczym są kolorowe jak i bezbarwne.

To samo ma się z obuwiem na dancingi pomijam już Pana w białych skarpetach i sandałach wszak chyba każdy jadący ma pełne buty ( niech są to nawet buty sportowe typ -adidas ) wszak i tak Panowie w dużym % preferują spodnie jeansowe plus ew koszula czy koszulka polo -BROŃ BOŻE -Tschirt
ODPOWIEDZ