Następnego dnia zmieniłam swój styl:mokasyny,dżins,bawełna.Tak tańczyliśmy do końca turnusu
Sanatoryjna moda
- stada-52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 lip 2012 16:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Sanatoryjna moda
Następnego dnia zmieniłam swój styl:mokasyny,dżins,bawełna.Tak tańczyliśmy do końca turnusu
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Princi , widocznie w Busku chciałaś być podeptana podwójniePrinci pisze:A jak ktoś nie chce na tańcach być podeptany
To do walizki w pierwszej kolejności zapakuje glany![]()
![]()
![]()
A tak poważnie ...Wszystko zależy od stylu ubierania się. Ja zabieram zarówno stroje sportowe : spodnie dresowe, T - shirty, bluzy polarowe, adidasy , plecak i kijki ( to oczywiście na zabiegi i chodzenie po górach ). Obowiązkowo kurtka przeciwdeszczowa. Na tańce - małe , krótkie ( tj. w kolanko ) sukieneczki, najlepiej takie, żeby nie potrzebowały styczności z żelazkiem
Jeśli chodzi o świecącą garderobę ...nie moje klimaty
Podsumowując - zakładajmy to, w czym najlepiej się czujemy , oczywiście na wykąpane i delikatnie wyperfumowane ciało
Nie zapominajcie o najważniejszym - o uśmiechu i zwykłym ...ludzkim gadaniu
- ulasia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 gru 2015 17:30
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
-
martynaQ
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 sty 2016 17:56
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Witamstada-52 pisze:Sanatoryjna moda przejawia się nie tylko na tańcach.Bardzo lubię jak kuracjusze podkreślają swoim ubiorem wspólne spotkania przy posiłkach,szczególnie kolacja, w eleganckim towarzystwie wnosi pewien nastrój.
Panom zdecydowanie najbardziej polecałabym koszule,nie koniecznie z marynarką i krawatem,ale sweterek owszem![]()
.Bardzo lubię jak panie zakładają ,nawet do skromnych bluzeczek,jakieś dodatki np.korale,łańcuszki,bransoletki
![]()
![]()
Wg mnie śmiesznie wyglądają panie,które do śniadania zakładają "złote"bluzki ale przy kolacji jak najbardziej tak.Kiedyś miałam taki problem:tuż przed sniadaniem-gimnastyka,stołowka dwuzmianowa-nie było mowy o spóźnieniach,no i zdarzało się usiąść przy stoliku w dresach lub leginsach![]()
![]()
Co o tym myślicie![]()
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
...zdrowie ma się zawsze dobrze, a może jeszcze lepiejFelice pisze:A jak się ma zdrowie do wieczornego wyjścia?W końcu jedziemy po zdrowie przede wszystkim
Uwielbiam zabieg pt "wyginam śmiało ciało"
-
TaKaoNa
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 30 gru 2015 17:32
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 1
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki