Sanatoryjna moda
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Sanatoryjna moda
Różne są gusta i upodobania.
Strój, jak strój.
Ma być czysto, świeżo, pachnąco i wygodnie.
Biorę to, w czym będę czuła się dobrze, swobodnie, na luzie, a co najważniejsze pozostanę sobą.
Na śniadanie w dresiku ? Czemu nie, dla mnie to normalne i nie widzę w tym nic dziwnego.
A że inni bardziej elegancko? No i co z tego
Nie szata zdobi człowieka...
Jadę podreperować zdrowie, nastawiam się na rehabilitację - a sukienki, szpilki i inne kobiece kreacje, zostają w domu, w szafie i czekają na mój powrót
-
forumowicz
Rozumiem Małgosiu ,ale trzeba wiedzieć na jaką imprezkę idziemy czy na bal w Wiedniumalgorzatas pisze:Kruszynkomasz rację ale dużo jest mody świecącej
![]()
, dalikatny ale na bank makijaż ,ekstra czyste dłonie ,zadbane paznokcie a przede wszystkim dużo uśmiechu .Zabawa jak najbardziej jest udana
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
TaKaoNa pisze:Zastanawiam się w jaki sposób Panowie upychają garnitur w walizce![]()
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy
-
forumowicz
Jedźmy do tego sanatorium , myjmy się, bierzmy zabiegi , traktujmy siebie z życzliwością , chodźmy na spacery i na tańce także , każdy w tym , w czym dobrze się czuje
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
Jestem pod wrażeniemmalgonia pisze:Właśnie zaczynam sie pakować na wyjazd 24 dniowy i problem.Samych butów musze wziąść chyba .......górskie,kozaki na codzień i kozaki na wyjście,sportowe do biegania i sportowe do ćwiczeń, klapki ba basen , pantofle , buty na obcasie na tańce i juz pół walizki,obowiazkowy dres na ćwiczenia,szlafrok frotowy na basen.Na tańce też latam to trzeba jakieś wygodne ciuchy a jednoczesnie podkreślające moja kobiecość itd....
Mam pytanko: kozaki na codzień i kozaki na wyjście