Sanatoryjna moda
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatoryjna moda
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Staż sanatoryjny: 6
Eluś kup na miejscuwiesniaczkaela pisze:Popieram Basie .Wcześniej o tym pisałam.Jednak te buciory też mi sen z oczu spędzają.Zimówki od groma miejsca zajmują a dwie pary kozaków to musowo trzeba zapakować, żeby się nie okazało że np. przemokły i kicha ze spaceru.Po ośrodku też trzeba w czymś biegać więc pakuję baletki , bo i na tańce sie nadadzą .Kapciochy , tenisówki na zabiegi oraz basenówki i zrobiło sie 6 par.![]()
![]()
Może ktoś ma pomysł na zminimalizowanie
![]()
Yyy... przepraszam, ale nie ogarniam tegomalgonia pisze:Właśnie zaczynam sie pakować na wyjazd 24 dniowy i problem.Samych butów musze wziąść chyba .......górskie,kozaki na codzień i kozaki na wyjście,sportowe do biegania i sportowe do ćwiczeń, klapki ba basen , pantofle , buty na obcasie na tańce i juz pół walizki,obowiazkowy dres na ćwiczenia,szlafrok frotowy na basen.Na tańce też latam to trzeba jakieś wygodne ciuchy a jednoczesnie podkreślające moja kobiecość itd....
Osiem par butów - wliczając klapki i pantofle, aż tyle?
I tylko jeden dres? Na 24 dni...
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
barbara-g1 pisze:, ojtam , ojtam
, ja też widziałam
Dziewczynybasiat pisze:![]()
![]()
Basia wie , co mówi- widziałam
- ulasia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 gru 2015 17:30
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
- Fionka
- Przyjaciel forum

Dresik się wywietrzykropkaem pisze:Yyy... przepraszam, ale nie ogarniam tegomalgonia pisze:Właśnie zaczynam sie pakować na wyjazd 24 dniowy i problem.Samych butów musze wziąść chyba .......górskie,kozaki na codzień i kozaki na wyjście,sportowe do biegania i sportowe do ćwiczeń, klapki ba basen , pantofle , buty na obcasie na tańce i juz pół walizki,obowiazkowy dres na ćwiczenia,szlafrok frotowy na basen.Na tańce też latam to trzeba jakieś wygodne ciuchy a jednoczesnie podkreślające moja kobiecość itd....![]()
Osiem par butów - wliczając klapki i pantofle, aż tyle?
I tylko jeden dres? Na 24 dni...![]()
- Fionka
- Przyjaciel forum

- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
Ela kup dobre buty trekkingowe,one na pewno ci nie przemokną,już zaoszczędziłaś miejsca na inne rzeczywiesniaczkaela pisze:Popieram Basie .Wcześniej o tym pisałam.Jednak te buciory też mi sen z oczu spędzają.Zimówki od groma miejsca zajmują a dwie pary kozaków to musowo trzeba zapakować, żeby się nie okazało że np. przemokły i kicha ze spaceru.Po ośrodku też trzeba w czymś biegać więc pakuję baletki , bo i na tańce sie nadadzą .Kapciochy , tenisówki na zabiegi oraz basenówki i zrobiło sie 6 par.![]()
![]()
Może ktoś ma pomysł na zminimalizowanie
![]()