Sanatoryjna moda

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Sanatoryjna moda

Post autor: basiat »

:D :D :D Basia wie , co mówi- widziałam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:) , ojtam , ojtam :kwiat: , ja też widziałam ;)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Popieram Basie .Wcześniej o tym pisałam.Jednak te buciory też mi sen z oczu spędzają.Zimówki od groma miejsca zajmują a dwie pary kozaków to musowo trzeba zapakować, żeby się nie okazało że np. przemokły i kicha ze spaceru.Po ośrodku też trzeba w czymś biegać więc pakuję baletki , bo i na tańce sie nadadzą .Kapciochy , tenisówki na zabiegi oraz basenówki i zrobiło sie 6 par. :shock: :shock: :shock: Może ktoś ma pomysł na zminimalizowanie :?: :?:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

wiesniaczkaela pisze:Popieram Basie .Wcześniej o tym pisałam.Jednak te buciory też mi sen z oczu spędzają.Zimówki od groma miejsca zajmują a dwie pary kozaków to musowo trzeba zapakować, żeby się nie okazało że np. przemokły i kicha ze spaceru.Po ośrodku też trzeba w czymś biegać więc pakuję baletki , bo i na tańce sie nadadzą .Kapciochy , tenisówki na zabiegi oraz basenówki i zrobiło sie 6 par. :shock: :shock: :shock: Może ktoś ma pomysł na zminimalizowanie :?: :?:
Eluś kup na miejscu ;) , a po wszystkim zostaw :lol:
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 20:34
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: kropkaem »

malgonia pisze:Właśnie zaczynam sie pakować na wyjazd 24 dniowy i problem.Samych butów musze wziąść chyba .......górskie,kozaki na codzień i kozaki na wyjście,sportowe do biegania i sportowe do ćwiczeń, klapki ba basen , pantofle , buty na obcasie na tańce i juz pół walizki,obowiazkowy dres na ćwiczenia,szlafrok frotowy na basen.Na tańce też latam to trzeba jakieś wygodne ciuchy a jednoczesnie podkreślające moja kobiecość itd....
Yyy... przepraszam, ale nie ogarniam tego :)
Osiem par butów - wliczając klapki i pantofle, aż tyle?
I tylko jeden dres? Na 24 dni... ;) :o
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

barbara-g1 pisze::) , ojtam , ojtam :kwiat: , ja też widziałam ;)
basiat pisze::D :D :D Basia wie , co mówi- widziałam :kwiat:
Dziewczyny :D co widziałyście :oops: :oops:
Awatar użytkownika
ulasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2015 17:30
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ulasia »

Pomysłu nie mam ale mam dylemat co z tym fantem zrobić :o botki na nogi na nogi to napewno chyba że skuszę się na zakup traperów ktorych nienawidzę :roll: czólenka ok cichobiegi klapki potrzebne kapcioszki rownież i tzw kozaki wyjściowe czyli długie i na obcasie obowiązkowo :) i zebrało się nie inaczej jak sześć par :roll: inaczej nie będzie :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kropkaem pisze:
malgonia pisze:Właśnie zaczynam sie pakować na wyjazd 24 dniowy i problem.Samych butów musze wziąść chyba .......górskie,kozaki na codzień i kozaki na wyjście,sportowe do biegania i sportowe do ćwiczeń, klapki ba basen , pantofle , buty na obcasie na tańce i juz pół walizki,obowiazkowy dres na ćwiczenia,szlafrok frotowy na basen.Na tańce też latam to trzeba jakieś wygodne ciuchy a jednoczesnie podkreślające moja kobiecość itd....
Yyy... przepraszam, ale nie ogarniam tego :)
Osiem par butów - wliczając klapki i pantofle, aż tyle?
I tylko jeden dres? Na 24 dni... ;) :o
Dresik się wywietrzy ;)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziewczyny mam pytanko .Gdzie i na jakie okazje zakładacie te kozaczki na obcasie :?:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

wiesniaczkaela pisze:Popieram Basie .Wcześniej o tym pisałam.Jednak te buciory też mi sen z oczu spędzają.Zimówki od groma miejsca zajmują a dwie pary kozaków to musowo trzeba zapakować, żeby się nie okazało że np. przemokły i kicha ze spaceru.Po ośrodku też trzeba w czymś biegać więc pakuję baletki , bo i na tańce sie nadadzą .Kapciochy , tenisówki na zabiegi oraz basenówki i zrobiło sie 6 par. :shock: :shock: :shock: Może ktoś ma pomysł na zminimalizowanie :?: :?:
Ela kup dobre buty trekkingowe,one na pewno ci nie przemokną,już zaoszczędziłaś miejsca na inne rzeczy :D
ODPOWIEDZ