ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
-
forumowicz
Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
-
forumowicz
Jaki będzie efekt końcowy to zależy kto ten diament szlifuje, a mówiąc na temat to tak iż to mężczyzna świadczy o kobiecie. Jaka jest piękna, zadbana i z uśmiechem na twarzy to raczej mężczyzna jest za to odpowiedzialny i odwrotnieblondi pisze:diamenty się powielają,ciężko trafić ten jedyny ,oszlifowany według naszych wykreowanych kryterii,niewątpliwie jeśli takowy uda nam się odnaleźć ,będzie on dla nas ogromnym skarbem,schowanym na zawsze w serduchu
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
O kurcze ,no czegoś takiego na moim turnusie chyba nie było .Wszystkie babki były odszykowane jak poniemieckie kamienice po gruntownym remoncie
A co do ubiorów kobiet 50+ to powinny chodzić w tym czym chcą i nic nikomu do tego w czym chodzą ,jak ktoś obrzydliwy i wylewające się sadełko z nad dekoltu i króciutkie, tłuściutkie nóżki w mini się nie podobają niech nie patrzy .Każdy może zaliczyć jakąś wpadkę w ubiorze .Ale to wszystko nie jest ważne .Liczy się piękno wewnętrzne ,ciepło bijące ze środka i tego trzeba się trzymać .Facet ,żeby nie wiem jaki był przystojny ,nie wiem ile miał kasy i jak byłby ubrany jeżeli jest nudny i sztywny nie jest dobrym kompanem w życiu.W sanatorium tym bardziej
-
forumowicz
Prawdziwa kobieta zna swoją wartość,i czuje się spełniona ,niezależnie od tego z jakim mężczyzną pozostaje w związku
-
forumowicz
Zgadzam się z Tobą iż zadbana kobieta ma przy swym boku mężczyznę zaniedbanego ale nie "powiesz" mi że owa kobieta ma tylko tego jednego jedynego mężczyznę, że nie ma przy swym boku równie eleganckiego jak ona sama jest mężczyznę, dzięki któremu chce jej się nie tylko dbać o siebie...blondi pisze:Każdy szlifuje sobie swój,kochana ,według swego widzi mi się......i nie zgadzam się z Tobą ,iż o wyglądzie kobiety świadczy mężczyzna ,niekiedy zadbana kobieta ma przy boku "potwora"......kobieta ma swoje wewnętrzne piękno,i żaden mężczyzna nie pomoże ,jeśli sama nie potrafi go w sobie odkryć.Mężczyzna może być jedynie dodatkiem do szczęśliwej kobiety![]()
Prawdziwa kobieta zna swoją wartość,i czuje się spełniona ,niezależnie od tego z jakim mężczyzną pozostaje w związku
-
forumowicz
W tym wątku nie rozważamy tego kto ma wartości a kto nie a jedynie o ubiorze kobiet po 50-tceblondi pisze:Każdy szlifuje sobie swój,kochana ,według swego widzi mi się......i nie zgadzam się z Tobą ,iż o wyglądzie kobiety świadczy mężczyzna ,niekiedy zadbana kobieta ma przy boku "potwora"......kobieta ma swoje wewnętrzne piękno,i żaden mężczyzna nie pomoże ,jeśli sama nie potrafi go w sobie odkryć.Mężczyzna może być jedynie dodatkiem do szczęśliwej kobiety![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
Pozdrawiam