Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Postanowiłem założyć taki temat,w tym miejscu proszę o dobrowolne wpisywanie:
- kiedy jedziemy ,
-gdzie jedziemy,
Na jakie schorzenie ukochane instytucje potrafią wysłać.
Fajnie by była także informacja ile czasu minęło od chwili złożenia wniosku do czasu przyznania terminu kuracji-doskonałym informatorem są osoby które maja tą drogę już za sobą.
Zachęcam do prowadzenia tematu, za jakiś czas będzie to kompedium wiedzy dla schorowanego podlaskiego społeczeństwa
Na wyjazd z NFZ-tu przyjdzie mi się dłużej poczekać ( 2017)
Ale może ZUS będzie bardziej litościwy na moje schorowane ciałko i duszę i wyśle mnie w tym roku na podreperowanie zdrówka....Pod koniec stycznia wybieram się z wnioskiem.