Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 20:34
Oddział NFZ: Śląski

Re: Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Post autor: kropkaem »

malgonia pisze:
ulasia pisze:Z ciekawości zadzwoniłam do Papiernika z pytaniem o jedynkę a bardzo miła Pani poinformowała mnie że Zus podpisał umowę na pokoje dwuosobowe a współlokatorzy są dobierani na podstawie Peselu.... :lol:
Wszystko zalezy od sanatorium ,ja jade za tydzień i zrobiłam rezerwacje na jedynke z zus
Tak malgonia :kwiat: masz rację, wszystko zależy od sanatorium,.
Zazdroszczę rezerwacji :oops:
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Ja również uważam że jedynka w 2+1 jest najlepszym rozwiązaniem. Mieszkałam już w jedynce, dwójce i w jedynce w 2+1
zawsze byłam zadowolona ale teraz gdybym miała wybór to zdecydowanie jedynka w 2+1, jest was 3 ale jak chcesz to jesteś sama, jak pragniesz towarzystwa to zapraszasz współlokatorki na kawkę :D
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

+Widzę,że temat jedynka, dwójka czy trójka wywołał wielkie zainteresowanie wśród kuracjuszy. ;) Jest to temat bardzo ważny.
Awatar użytkownika
ulasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2015 17:30
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ulasia »

W zasadzie wszystko mi jedno mam zamiar nadrobić odpoczynek :kwiat: zregenerować siły :roll: i dobrze się bawić :lol: a zresztą dam sobie radę :kwiat: Bo kto Jak nie Ja :kwiat: i postanowiłam nie będę powiernikiem zdewociałych niewolnic domowych :roll: ponieważ swoje troski i problemy zostawiam w domu a rodzinie zapowiedziałam że telefonu nosic przy sobie nie zamierzam :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ulasia,bardzo rozsądne podejście.Telefon tylko przeszkadza,a na tańcach i tak go nie słychać :lol:
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 20:34

Post autor: kropkaem »

Tak sobie czytając Wasze wypowiedzi, rozmyślając i analizując wszystko...
Postanowiłam..
Jadę dzień wcześniej, bo jak widać, akurat w Hutniku, gdzie nie ma możliwości wcześniejszej rezerwacji, muszę - bo chcę - zawalczyć o swoje dobre samopoczucie...bo to jest dla mnie najważniejsze.
Dlaczego?
Dlatego, że chcę naprawdę się zrelaksować, odprężyć, zrehabilitować, więc chcę zapewnić sobie, na te trzy tygodnie turnusu, godne warunki i wtedy będę usatysfakcjonowana, i w pełni zadowolona z pobytu.
Mam nadzieję, że się uda ;)
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Bardzo rozsądnie :)
Walcz o swój spokój i dobre samopoczucie ;) udanego pobytu :kwiat:
kasia+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 cze 2014 20:14
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: kasia+ »

ach to ja se wspomniałam mój pobyt w 2014 w Muszynie w 3-ce - 3 lasencje a a jedna starsza od 2 o 10 latek i od 3-j 20 latek .... ;) - ja byłam najmłodsza, w innych pokojach były dziewczyny bliższe mojemu - pesel, ale za żadne pieniądze bym tego pokoju nie zamieniła - to była jedyna 3-ca do sklepu i z ..., do tańca, różańca, płaczu no i oczywiście na zabiegi rehabilitacyjne.--- jutro do nich sobie podzwonię :D :lol: :x :x :!: :serce: Mogłyśmy do tego liczyć na siebie w wielu różnych sytuacjach ...
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Zdecydowanie optuję za jedynką. Na spacer czy wspólną kawę zawsze można kogoś poznać. Dzielenie pokoju zobowiązuje do rozmowy, pewnego podporządkowania się współmieszkance. Życzę dobrych wyborów. Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Będąc ostatnio w Budowlanych, w Szczawnicy po raz pierwszy zamieszkałam od początku turnusu w jedynce i powiem szczerze ...to był najlepszy wybór. Z tego miejsca pragnę podziękować Felice :kwiat: która przekonała mnie do zamiany dwójki na jedynkę. Przed wyjazdem miałam obawy, czy znajdę odpowiednie towarzystwo i w tej jedynce nie będę samotna, ale udało się :D Poznałam fajnych ludzi, w większości zamieszkujących pokoje jednoosobowe i stworzyliśmy super paczkę.
Już się nie muszę zastanawiać ...już wiem, że przy kolejnym wyjeździe zrobię wszystko, aby otrzymać jedynkę. Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ