Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
matylda8
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2013 19:04

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: matylda8 »

jadę do sanatorium 8 maja 2013 Gdańsk- Sobieszewo z Lublina pociągiem szukam koleżanki.
tadeusz2013
Na forum od: 20 mar 2013 11:57

Post autor: tadeusz2013 »

Witam, wyjeżdżam do Sobieszewa na turnus 13 kwietnia z okolic Włocławka. Proszę o kontakt z osobą z którą mógłbym się zabrać. Nr tel: 608 533 844.
iwa997
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2013 15:33

Post autor: iwa997 »

Buszmenka105 pisze:Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy z turnusu 21.02.2013-16.03.2013 a szczególnie dla Beaty,Marzeny,Karoliny,Zbyszka,Danusi,Madzi,Teresy,Wojtka,Grażyny,Anety,Wiesia,Wojtka,Ireneusza,Przemka,Grześka,Antka,Tomka,Doroty,Iwony,Krzyśka,Małgosi,Radka,Doroty,Krzyśka-księ.wspaniałych rehabilitantów i oczywiście DJ Krzysia .było super AGNIESZKA pokój 206. :D

Hey Agnieszka!!! Pozdrowienia dla Ciebie .... pozostali jeszcze pranie robią po powrocie hihihi i odsypiają. :roll:
karolina32
Na forum od: 04 lut 2013 15:52

Post autor: karolina32 »

hej buszmenka,dolaczam sie do pozdrowien,twoja ulubienica z 210
annn27
Na forum od: 20 mar 2013 12:20

Post autor: annn27 »

Hej wyjeżdżam do sanatorium 8 maja. Znajdzie się jakaś koleżanka przed 30tką :/,bo trochę się o to martwię.. Pzdr.
Ania
kr57
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2013 21:01

Post autor: kr57 »

kr57 pisze:Witam wszystkich ! Jade pierwszy raz do sanatorium 13.04.
Mam 50++ :) ,a jak dotychczas odzywaja sie panie nieco mlodsze :) .Slyszalam,ze rehabilitacja jest tam b.dobra.
Pozdrawiam serdecznie
magda1984
Na forum od: 22 mar 2013 15:50

Post autor: magda1984 »

Do annn27 - Hej, ja też będę od 8 maja i jestem przed trzydziestką :D Cieszę się, że będzie ktoś jeszcze w podobnym wieku. Pozdrawiam
fullcontact
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 19:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Ponawiam propozycję wspólnej jazdy do Sobieszewa

Post autor: fullcontact »

Witam.
Ponieważ jednemu z kolegów się "odwidziała" wspólna jazda z Warszawy do Sobieszewa, to zapraszam do auta jakąś Panią (oczywiście za zgodą i aprobatą mojej małżonki).
Cytaty z poprzednich postów zamieściłem poniżej: kolega Maciek najpierw się deklarował na wspólną jazdę a dzisiaj po rozmowie telefonicznej widzę że jedzie z Piotrem. Moje namiary: [email].pl.
Jest równo 3 tygodnie do wyjazdu i można jeszcze coś ustalić. Później jak już ludzie kupią sobie bilety to trudno jest wszystko poodkręcać! ZAPRASZAM!
Zapraszam mamę Pani Małgosi z Warszawy login "MalgorzataWarszawa:

Tadeusz
mataninos pisze:[

No to znalazles towarzysza podrozy :D tez sie wybieram z Wawy na te same kolonie i chetnie sie zabiore z Toba autem.
Dzwonilem do Sopotu i powiedziano mi, ze teoretycznie mamy tam byc o 8 rano, ale pewnie jak sie po sniadaniu dojedzie, to tez bedzie ok.

pozdr

Maciek
fullcontact
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 19:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Ponawiam propozycję wspólnej jazdy do Sobieszewa

Post autor: fullcontact »

Zapomniałem dodać:
Wyjazd 13 kwietnia 2013 r. godz. ok. 4.00 z Warszawa Jelonki ul. Sucharskiego.

[email].pl - Tadeusz
MalgorzataWarszawa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2013 11:06

Re: Ponawiam propozycję wspólnej jazdy do Sobieszewa

Post autor: MalgorzataWarszawa »

fullcontact pisze:Zapomniałem dodać:
Wyjazd 13 kwietnia 2013 r. godz. ok. 4.00 z Warszawa Jelonki ul. Sucharskiego.

[email].pl - Tadeusz
Witam . [email][email].pl. Panie Tadeuszu miło mi , że zwrócił Pan uwagę na mój post:) Dziękuję za propozycję, sprawa jest taka , że miałyśmy jechać pociągiem wraz z mamą żeby było jej raźniej, pomóc z walizką a my przy okazji zrobiłybyśmy sobie weekend nad morzem ale opcja, że chce Pan zabrać mamę jest lepsza bo zapewne będzie jej wygodniej jechać z Państwem samochodem. Więc fajnie by było gdyby się z Wami zabrała a my jak to młodzież pojedziemy sobie PKP :D Zadzwonię dziś do mamy i dogadam sprawę, wieczorem dam znać co i jak ustaliłam. POZDROWIENIA :) :D
ODPOWIEDZ