Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: forumowicz »

To moze ja juz nie chcę do Kołobrzegu :?: :roll: :o.... dojenie krów itp. ;) ;) ;) :twisted: :twisted:
forumowicz

Asiu :kwiat: jakie tam dojenie krów?Kołobrzeg to tańce ,spacery i ten ciągły uśmiech na buzi :D Teraz jest 15 54 i Ikar pewnie pęka w szwach ,balujcie do oporu :P :P
forumowicz

Parkietoterapia , spaceroterapia , żartoterapia , drinkoterapia :twisted: :twisted: to sieM rozumie :twisted: , ale na dojoterapię sieM nie piszeM ;) ;) ;)
forumowicz

W Kołobrzegu każdy zawsze znajdzie coś dla siebie a dojoterapia czemu nie :D :D może być ciekawie
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Padłam :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Ewasz czy już powstałaś ? Samo życie :D :D
forumowicz

ilem pisze:W Kołobrzegu każdy zawsze znajdzie coś dla siebie a dojoterapia czemu nie :D :D może być ciekawie
Nie wiem o czym piszesz :roll: :roll: ;) ;) :lol: :lol:

:twisted: :twisted:
forumowicz

Asiu pewnie wiesz doskonale tylko udajesz , że nie :D :P Każdy może sobie DOJOTERAPIE zinterpretować na swój sposób :) ;) ;)

d
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Re: Kołobrzeg

Post autor: Suzen »

kuracjuszkaasia pisze:Parkietoterapia , spaceroterapia , żartoterapia , drinkoterapia
Asiu-kuracjuszko super 8-)
Trzy formy terapii wg mnie wykorzystać maksymalnie :D ,ostatnia z umiarem. ;)
forumowicz

medi pisze:Potańcówki w Niwie sztywne były są i będą :twisted: Cóż ...Niwa to taka mała wioska :roll: ;) :lol: :lol: A z tym powrotem po północy to już bajki opowiadasz ...no chyba że się cos zmieniło :?
Szkoda ,ze tak puzno tu zagladam,szczerze mówiąc, to za tęskniłem za Niwa,byłem tez w tym czasie :) ,potańcówki sztywne' :?: kto sztywny jest to i będzie wszedzie :lol: ja tam się wybawilem ile się dalo :P ,a z powrotem ,to nie bajki,jak ktoś umie się zachować,to personel przymknie oko. ;)
ODPOWIEDZ