Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wysłałam maila z zapytaniem o przewidywany termin wyjazdu, dostałam odpowiedź maj/czerwiec - tak jak się spodziewałam.
Muszę prosić aby było to po zakończeniu roku szkolnego i liczyć że się uda.
Bogutka
Witam. Jestem jak porażona piorunem. W grudniu dzwoniłam do nfz z zapytaniem na kiedy powinnam planować urlop . Odpowiedź : późna wiosna -wczesne lato. Tak maj -czerwiec. Radość moja była wielka ale krótka. Wobec dość szybko spadających numerków (choć według obliczeń norma jest zachowana ) dziś Pani poinformowała mnie,że marzec. W marcu na pewno nie dostanę urlopu. Maj szlak trafił, żeby choć kwiecień. Nie chodzi mi o pogodę ale o urlop. Na pytanie kiedy dostanę informację odpowiedziała,że do 2 tygodni przed wyjazdem. Myślę,że niepotrzebnie dzwoniłam. Czuję się jak z łapanki mają dużo zwrotów i wciskają . Piszę błagalne pismo