Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Andrzej, dziękuję za słowa otuchy i przywrócenie do pionu. Jestes prawdziwym obrońcą Wysowej:) Wczoraj byłam jeszcze mocno oszołomiona tym skierowaniem - na tyle, by próbować w Zusie zmienić miejscowaość. Z oczywistych powodów muszę jej jednak dać kredyt zaufania. Mam nadzieję, że klimat, pejzaż i atmosfera w ośrodku przerobia mnie na swoja nutę. To co mnie martwiło, to dojazd, ale juz i o tym myśle teraz inaczej. Trudno też kobiecie się spakować do jednej walizki na zimowo na tak długi czas:):):)
Teo, dziękuję i Tobie Zwiedze przy okazji sanatorium o którym wspomniałeś. I na pewno odezwę sie po powrocię!
Pozdrawiam forumowiczów i życze Wesołych Świąt.
Witam, mam nadzieję że sympatyczna Wysowa nie zawiedzie i dołączysz do jej zwolenników a jeszcze jak trafisz na dobre towarzystwo to potwierdzisz w pełni moje opinie i wrócisz wypoczęta i zadowolona - na miejscu wypij szklaneczkę........Henryka za moje zdrowie- bardzo dobry na dolegliwosći żołądkowe, nie życzę żebyś musiała ratować się Franciszkiem, dlaczego- odpowiedz na opisie wody kiedy się ją stosuje i na co pozdrawiam Świątecznie i jeszcze raz miłego pobytu życzę
Napisałam jeszcze przed świętami, ale nie wiem dlaczego mój wpis nie wskoczył. Zatem jeszcze raz - Andrzej, dziękuję za słowa otuchy i postawienie na nogi. Mam nadzieje, że jak wrócę z Wysowej będę miała zupełnie inne odczucia. Podłamałam sie brakiem dobrego dojazdu, to fakt, ale juz się z tym oswoiłam:) A jak jest z bankomatami?
Witam poświątecznie, ktoś już na ten temat pisał że najlepsze połączenie Masz z Gorlic- autobus co pół godziny, wysiadasz na ostatnim przystanku pod Instytutem, co do bankomatu to są dwa, a poza tym w sklepach możesz płacic kartą, pozdrawiam
andrzej1955 pisze:Witam, mam nadzieję że sympatyczna Wysowa nie zawiedzie i dołączysz do jej zwolenników a jeszcze jak trafisz na dobre towarzystwo to potwierdzisz w pełni moje opinie i wrócisz wypoczęta i zadowolona - na miejscu wypij szklaneczkę........Henryka za moje zdrowie- bardzo dobry na dolegliwosći żołądkowe, nie życzę żebyś musiała ratować się Franciszkiem, dlaczego- odpowiedz na opisie wody kiedy się ją stosuje i na co pozdrawiam Świątecznie i jeszcze raz miłego pobytu życzę
Panie Andrzeju,czy jeżeli chodzi o pokoje w Biawenie, może Pan coś powiedzieć np. o wyposażeniu, czy jest czajnik czy trzeba wypożyczyć: moja mama jedzie tam od 25 kwietnia 2013 do 16 maja więc przełom sezonów sanatoryjnych.Co warto tam zobaczyć ?czy ewentualnie mają współpracę z jakimś biurem turystycznym itp. Pozdrawiam Małgosia.
Małgosiu, do Wysowej jeżdżę od wielu lat ale tylko do dawnego hotelu Glimar- obecnie Instytut Zdrowia Człowieka położonego nieco niżej Biawenny, na temat socjalny Biawenny nie mogę się wypowiadać, byłem raz w odwiedzinach i spróbuję namówić koleżanki na napisanie informacji na jej temat, co do wycieczek to jest ich całe mnóstwo, np, na Słowację, Węgry itp, po Beskidzie Sądeckim też dość sporo, a nawet był wyjazd do Lwowa, jeżeli Mama ma paszport to radzę go zabrać, może się przydać, pozdrawiam i życzę Mamie przyjemnego pobytu bo okolica jest piękna, zwłaszcza wiosną
Małgorzata 19 przeszukaj temat Wysowa Biawenna są opinie . Czajnik na korytarzu , telewizor w pokoju płatny , na holu - świetlicy za darmo część pokoi po remoncie . Wysowa piękna , czysta i spokojna . Czas wolny jest tak zorganizowany , że czasu wolnego niema wycieczki na miejscu i wyjazdowe , na Słowację i na Węgry . Ognisko bardzo wesołe z udziałem miejscowych Pogórzan , biesiada z góralem .Pytaj odpowiem.
Pozdrawiam wszystkich na forum wiosennie pada śnieżek Bunia.
Wysowa -zdroj 95, napiszcie cos jak tam jest a moze jedzie ktos , ja mam skierowanie na 8 04 ze slaska , moze by tak razem pojechac, jest ktos chetny, na meila prosze [email] .pl, pozdrawiam , napiszcie jak tam jest , opinie , telewizor- ile, internet - ile, parking- ile itd