Krynica Dom Zdrojowy Stary 31.01.2016 ze świętokrzyskiego

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zyrafek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2016 11:12
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Krynica Dom Zdrojowy Stary 31.01.2016 ze świętokrzyskiego

Post autor: zyrafek »

Witam pytanie ktoś wybiera się ze świętokrzyskiego 31.01.2016 do Starego Domu Zdrojowego autokarem. Jest alternatywa pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2016 21:14 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
edylka5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2014 13:01
Staż sanatoryjny: 3

Re: Krynica Dom Zdrojowy Stary 31.01.2016 ze świętokrzyskieg

Post autor: edylka5 »

Witam,
ja również będę od 31.01.br w Starym Domu Zdrojowym. Czy masz jakieś informacje jakie tam są warunki? No i takie przyziemne rzeczy jak dostęp do czajnika, żelazka, telewizora. Jestem z Kielc, myślę o wyjeździe pociągiem. Będzie miło jeśli się odezwiesz. W ogóle byłoby fajnie gdyby odezwało się więcej osób, moglibyśmy zorganizować się w większą grupę. Pozdrawiam. :P
zyrafek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam jeśli chodzi o warunki to raczej szału nie będzie wiem to bo byłem w Starym Domu Zdrojowym setki razy nie jako kuracjusz a z racji wcześniej wykonywanej pracy miejmy nadzieje że remont coś zmienił :) .Jeśli chodzi o pokoje to wiem że osoby z zus mają dwójki z łazienkami więc już jest dobrze. Co do takich elementarnych rzeczy to czajnik masz w pokoju, żelazko w recepcji można pożyczyć a jeśli chodzi o telewizor to już nie jest tak łatwo bo, żeby mieć ten cud techniki w pokoju trzeba zapłacić 58 zł. Jeśli chodzi o dostęp do internetu niestety nie ma wi-fi w pokojach jest tylko przy recepcji ja zabieram swój. Zabiegi hmm wszystko mamy prawie na miejscu z wyjątkiem basenu nie miłe w zimie bo nie uśmiecha mi się jeździć busikiem do sanatorium Continental i później po basenie wracać ale trudno przeżyjemy. Masz pytania pisz ale wiesz co najważniejsze jest towarzystwo tylko to z naszego turnusu jest jakoś mało rozmowne na forum :D , ale wszystko nadrobi się na miejscu myślę i jeszcze jedno znam Krynice jak swoją miejscowość i okolice też i oczywiście jadę autem to też plus bo zawsze można się gdzieś ruszyć. Odezwij się jeszcze pozdrawiam do zobaczenia :P .
zyrafek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

edylko5 może jednak zainteresuje ciebie droga autem zawsze to ciepło i na miejsce odpisz
edylka5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2014 13:01
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: edylka5 »

Witam,
bardzo dziękuję za miłą propozycję wspólnej podróży, ale.......kupiłam już bilet na pociąg. Tak więc jestem już "zakontraktowana" jeśli chodzi o przyjazd i w tej sytuacji nie będę tego zmieniać. Dzięki za propozycję i wszystkie informacje. I do zobaczenia na miejscu! Pozdrawiam. ;)
zyrafek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dzień dobry Edyto bo chyba tak masz na imię powiem ci szkoda że jednak pociąg ale ok do zobaczenia na miejscu może uda się stworzyć paczkę ze świętokrzyskiego i wrócimy razem do zobaczenia :P pozdrawiam
MatMie
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2016 16:02
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: MatMie »

Witam, mam pytanie do osób aktualnie przebywających w tym sanatorium o warunki tam panujące. Sprawy które mnie interesują to standard pokoi, miejsce parkingowe w pobliżu sanatorium oraz kwestia basenu, czy dowożą do jakiegoś innego ośrodka, który takowy posiada? No i jeszcze jedna kwestia może mniej istotna, a mianowicie, jak sprawa wygląda z rygorem i powrotem po 22 :)
ODPOWIEDZ