Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze:eluunia słoneczny dzień był , pogoda ducha jest ,słodkie chwile z ukochanym zawsze przed nami , wymarzone auto - w projekcie ,wolny czas - aby do emerytury ,super spotkania zawsze zależą od nas , przydziały suuuuuuper są zawsze tam gdzie my jesteśmy , ale tego wszystkiego życzę Tobie i innym również
Margo tylko jak patrzę przez okno to u mnie metr śniegu za oknem tylko trzyma mnie pogoda ducha -miłego wieczorku
Oj to u mnie też śniegu tyle , ze chętnie mogę oddać w gratisie komuś chętnemu , ale ,, powolutku Krasnoludku" jak słoneczko + nasza pogoda ducha przyświeci to zginie szybko
Szlag już by trafił ten śnieg........ no jak długo jeszcze
Andrzeju, wywoływać słoneczko proszę ......a nie podśmiewywać się z ......biedroneczek
Jak się wszyscy zbierzemy to zimę wygonimy
Biedroneczko, nie denerwuj się bo Twoje kropeczki zmienią kolor na .....czerwony, temperamentna kobietka jesteś, a swoją drogą śnieg znudził się już wszystkim, pozdrawiam i idę........odśnieżać bo Zenek ma .....wolne a śnieg ciągle pada