numer - kiedy wyjazd

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
sylka8
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 wrz 2011 21:24
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

numer - kiedy wyjazd

Post autor: sylka8 »

Witam dostałam skierowanie do sanatorium w lutym 2015r miałam ponad 15000 numer dzisiaj zobaczyłam że mam 4923 kiedy mogę spodziewać się wyjazdu ?
\
Ostatnio zmieniony 24 sty 2016 21:08 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniesione z Oceń...
Tadek7775
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2014 07:39
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Re: numer

Post autor: Tadek7775 »

sylka8 pisze:Witam dostałam skierowanie do sanatorium w lutym 2015r miałam ponad 15000 numer dzisiaj zobaczyłam że mam 4923 kiedy mogę spodziewać się wyjazdu ?
\
Myślę, że z tym numerem to czerwiec jest możliwy. Zależy jak to będzie schodziło ale ja dostawałem sanatorium i przy numerze 2900 i 170.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Oj, bardzo trudne pytanie, zupełnie jak wróżenie z fusów. Trzeba trzymać się tego , co napisali Ci przy nadanym numerku, tzn. jaki jest przewidywany okres oczekiwania.. Przeważnie ten czas pokrywa się z terminem wyjazdu. Życzę cierpliwości w oczekiwaniu, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Sylka na naszym forum zobacz tematy okresy oczekiwania województwo warmińsko -mazurskie .
Każde województwa inne okresy oczekiwania , trudno przewidywać kiedy precyzyjnie przydział pozdrawiam :) 8-) :kwiat:
Wszyscy czekamy na forum mamy dział kolejka do sanatorium zapraszamy :) 8-) :kwiat:
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 raz

Re: numer - kiedy wyjazd

Post autor: Leon43 »

Myślę że najprościej będzie zadzwonić do twojego oddziału NFZ i zapytać o przewidywany termin wyjazdu. Każdy oddział ma swoją kolejkę i ten czas jest różny.
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Re: numer - kiedy wyjazd

Post autor: Bietka »

Bywa różnie np. w mazowieckiem dostałam z numerem 21 000 . Nie można porównywać różnych regionów/oddziałów NFZ.
ODPOWIEDZ