Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj tam, oj tam, zaraz pogotowie. Manikiurzystka przyklei nowego, będzie jak nowy....
Kurde, co ja tu robię.... Jestem na odwyku NS.... CAŁA ROBOTA NA NIC.
Princi pisze:Medi ja nie muszę nigdzie chodzić ......taką fuchę to mam w domu ......wszyscy śpią a ja pilnuję
Aha .....do złamanego paznokcia wezwij pogotowie
Wezwałam przyjechali
przywieźli mi kaftanik z długaśnymi rękawami Chcieli zebym przymierzyła .to im zwiałam
Medi skoro uciekłaś i nie masz dokąd wracać to ja wstawię wodę na kawkę,wyciągnę bobo fruta i zapalę lampę przed domem .......a ty idź w stronę światła
We dwie będzie nam raźniej nie spać w nocy