Turnus rehabilitacyjny z dofinansowaniem z PFRON. (wyjazd)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Turnus rehabilitacyjny z dofinansowaniem z PFRON.

Post autor: Hipokryt »

Jadziu - wobec takiej wspaniałej oferty pomocy Koleżanki Forumowiczki wybierz tylko Kołobrzeg.
Tam szukaj fajnego ośrodka a szczegóły znajdziesz na stronie MPIPS i stronach www ośrodków
Życzę powodzenia i udanego turnusu :)
Awatar użytkownika
inna slask
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2013 16:07
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: inna slask »

Witam Jadziu. w Kołobrzegu sprawdzone na 100% satysfakcji ośrodki, to Kormoran - i Amber. :kwiat: :!: Amber ma dojazd z Lodzi przez Piotrków. :arrow: Mają też drugi ośrodek Violetta w Sarbinowie też super :!: (w centrum blisko morza) Wszędzie- rehabilitacja ,stołówka i " KO "wg mnie na medal ;) :serce:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

Witam.
Felice...Inna slask..Maarek Jadziu...dzięki za miłe słowa przy mojej propozycji....zaoferowałam pomoc jako coś zupełnie naturalnego i tego się trzymam.Tak jak wszyscy na tym forum ....no może bez tych kąśliwych czasami uwag na szczęście sporadycznych. :D :D
Podałam Jadzi namiary na mnie na priv i zostawiłam decyzję wyboru miejsca :?: :?: :?: dla Niej. Jesteśmy w kontakcie.
Potwierdzam obydwa wymienione Ośrodki i Kormoran i Amber jako te do których warto się wybrać .Och ten mój piękny o każdej porze roku Kołobrzeg....miło,że tyle mamy do zaoferowania jako uzdrowisko. Pozdrawiam wszystkich na NS :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: alka
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 20:44

Post autor: ewasmukla »

Pan Waldemar,organizator dba o tańce ,wieczorki zapoznawcze i rozrywki różnorakie.Wieczorki są jak wesela z poczęstunkami na koszt organizatora :D ,to niewiarygodne ale tak jest,wielu kuracjuszy nie
dowierzało,że jest ktoś tak dbający o kuracjuszy.Ja byłam już 3 razy,teraz wybieram się po raz czwarty.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W którym ośrodku Ewo tak jest :?:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Ja oglądałam dziś ofertę turnusu reh. w Kudowie Hotel Adam *** w pok. 2 os. 1560 zł w 1-os. 1885
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

kuracjuszkaasia pisze:W którym ośrodku Ewo tak jest :?:
W Jastrzębiej Górze, ośrodek Feniks
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jadziu. :serce: :serce: Witam. Fakt ze to spory kawałek....do Kołobrzegu . Może nim się wybierzesz będzie zapowiadane pendolino...wtedy zdecydowanie będzie krócej.Wybieraj tak aby to miejsce odpowiadało Tobie. Ja nie zamierzam wyprowadzać się z Kołobrzegu....bardzo lubię to moje miasto....to oferta pomocy aktualna nie tylko na dzisiaj i nie tylko na teraz.
Dla optymizmu dnia popodglądaj jak pięknie na molo...przy molo ...nad morzem...na stronach o Kołobrzegu. Jak nie teraz to w przyszłości bedziesz tu, jak nie dasz radę sama to z Córką....trzeba w to wierzyć i realizować krok po kroku... swoje zamierzenia. Milego dnia. Alka

Tak napisałam 13 stycznia do Jadzi a Jadzia rozważa wszystkie nasze podpowiedziane miejsca i myśli nad wyborem. Myślę,że wkrótce poznamy odpowiedż.Wstępna na maj 2016 r.

Jadziu dobrego wyboru i pamiętaj że masz tutaj Grono Przyjaciół na NS. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: Pozdrawiam alka
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Jadziu.... :) :) :) pamiętasz o nas podpowiadających odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytanka???? Miłego nadchodzącego tygodnia i kolejnych dni. :serce: :serce:
Jadzia49
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 paź 2015 16:09
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Jadzia49 »

Witajcie, tym razem pisze córka Jadzi. Mama od ponad dwóch tygodni leży w szpitalu, stąd jej absencja w poruszonym przez nią temacie. Pozdrawiam wszystkich.
ODPOWIEDZ