ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
renia54
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lut 2014 15:24
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- brrrelok
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 sie 2013 23:04
- Staż sanatoryjny: 6
W 2013 śmiałem się że pojadę wszędzie byle nie do Ustronia bo to przecież rzut beretem ..... zapomniałem że Goczałkowice są jeszcze bliżej no i niestety NFZ mi o tym przypomniałbewe pisze:ewasz a ja bardzo bym nie chciała do Goczałkowic(30 parę kilometrów od domu)wolałabym radykalną zmianę klimatu-zawsze się smiejemy z moim małżem,ze wszędzie byle nie do Goczałkowic:)
- bzibzia46
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 21 wrz 2015 19:40
- Staż sanatoryjny: 1
Witaj theeresa. Ja tez nie potrafię tego pojąć, mój numer to 755 i nie mam jeszcze przydziału, a czekam od sierpnia 2013 r -reumatologia. Miało być 26 miesięcy, a to już 30-sty miesiąc i dalej nic nie wiadomo. Pocieszam się jednak tym, że coraz bliżej wiosny.theeresa pisze:Witam. Jestem tutaj nowa. Obserwuję to forum już od dosyc dawna. Od 30. 08. 2013 r, czekam na skierowanie do sanatorium. na dzień dzisiejszy mój numer to 1090. Może mi ktoś powiedzieć jak to jest z tymi skierowaniami. Bo widziałam, że osoby które póżniej miały złożone wnioski, już skierowania dostały. Pozdrawiam
-
nike1972
- Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2015 01:20
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 6 razy
U mnie dziś nr 1109, znajoma 2 tyg. temu dostała termin wyjazdu na 28 lutego, dzwoniłam do NFZ z pytaniem jak to wygląda z numerkami, Pani powiedziała, że w śląski i mazowieckim czeka się najdłużej czyli ok 30 m-cy, wnioski złożyłam 11.09.2013 czyli w marcu - kwietniu może pojadę, teraz nr schodzą wolniej. Miła Pani w NFZ powiedziała również, że oni wysyłają zawiadomienie na 4 tyg. wcześniej, ale jeszcze szybciej zobaczę na stronce, zaglądam tam dziennie
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Mojemu małżowi dziennie spada ok. 430 numerków