ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: beatricz »

Witajcie! a mój nr to 28.381,pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Dzisiaj stan na godz. 13:00 to 69 853 :)
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: renia54 »

Witam :kwiat: u mnie numerek na dzisiaj 19197 :D w styczniu zeszło numerków 4347 oby tak dalej :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
brrrelok
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 23:04
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: brrrelok »

bewe pisze:ewasz a ja bardzo bym nie chciała do Goczałkowic(30 parę kilometrów od domu)wolałabym radykalną zmianę klimatu-zawsze się smiejemy z moim małżem,ze wszędzie byle nie do Goczałkowic:)
W 2013 śmiałem się że pojadę wszędzie byle nie do Ustronia bo to przecież rzut beretem ..... zapomniałem że Goczałkowice są jeszcze bliżej no i niestety NFZ mi o tym przypomniał :( :(
theeresa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 16:28

Post autor: theeresa »

Witam. Jestem tutaj nowa. Obserwuję to forum już od dosyc dawna. Od 30. 08. 2013 r, czekam na skierowanie do sanatorium. na dzień dzisiejszy mój numer to 1090. Może mi ktoś powiedzieć jak to jest z tymi skierowaniami. Bo widziałam, że osoby które póżniej miały złożone wnioski, już skierowania dostały. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
bzibzia46
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2015 19:40
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: bzibzia46 »

theeresa pisze:Witam. Jestem tutaj nowa. Obserwuję to forum już od dosyc dawna. Od 30. 08. 2013 r, czekam na skierowanie do sanatorium. na dzień dzisiejszy mój numer to 1090. Może mi ktoś powiedzieć jak to jest z tymi skierowaniami. Bo widziałam, że osoby które póżniej miały złożone wnioski, już skierowania dostały. Pozdrawiam
Witaj theeresa. Ja tez nie potrafię tego pojąć, mój numer to 755 i nie mam jeszcze przydziału, a czekam od sierpnia 2013 r -reumatologia. Miało być 26 miesięcy, a to już 30-sty miesiąc i dalej nic nie wiadomo. Pocieszam się jednak tym, że coraz bliżej wiosny. :) Pozdrawiam
theeresa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 16:28

Post autor: theeresa »

no faktycznie, to czekasz dłużej niż ja, Ja mam kardiologię i nadciśnienie, a mój syn { bo my razem czekamy } otyłość. Na razie mi się nie śpieszy, bo chciałabym pojechać na wiosnę. Byłam 2 razy w sanatorium i zawsze zimą
nike1972
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2015 01:20
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: nike1972 »

Witam Wszystkich bardzo serdecznie :kwiat:
U mnie dziś nr 1109, znajoma 2 tyg. temu dostała termin wyjazdu na 28 lutego, dzwoniłam do NFZ z pytaniem jak to wygląda z numerkami, Pani powiedziała, że w śląski i mazowieckim czeka się najdłużej czyli ok 30 m-cy, wnioski złożyłam 11.09.2013 czyli w marcu - kwietniu może pojadę, teraz nr schodzą wolniej. Miła Pani w NFZ powiedziała również, że oni wysyłają zawiadomienie na 4 tyg. wcześniej, ale jeszcze szybciej zobaczę na stronce, zaglądam tam dziennie :), ale ani terminu, ani miejsca, choć wiem gdzie mnie wstępnie przydzielili :) ciekawe czy mogą zmienić miejsce. Pozdrawiam serdecznie :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Odkąd zobaczylam siebie w przeglądarce po weryfikacji to kolejka "stoi" w miejscu.Dziennie ubywa po kilka nr :o co jest ? Jak tak dalej pójdzie do do przyszłej zimy będę czekać. :evil: :evil:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Skoro Wam tak minimalnie spadają numerki to widocznie jesteście już na "wylocie" i lada moment dostaniecie przydział :)
Mojemu małżowi dziennie spada ok. 430 numerków :shock:
ODPOWIEDZ