Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
henrys66 pisze:Witam ja też dzisiaj byłem na komisji w Lubelskim ZUS-ie.Pani mi zaproponowała Osieczek,Stalową Wolę ,Rymanów,Polańczyk i Iwonicz.Wybrałem Iwonicz sanatorium Klimat w kwietniu.Pozdrawiam.
Gratuluję henrys Iwonicza w kwietniu . W klimacie nie ma zabiegów będziesz musiał chodzić do zakładu przyrodniczego to niedaleko dosłownie rzut beretem
W ubiegłym roku ( czerwiec 2015 ) kuracjusze z Klimatu przekładali sobie zabiegi ,nikt nie robił im problemów do południa wyrabiali się z zabiegami , może w tym roku też tak będzie . Całe popołudnie wolne Życzę Ci trafionych zabiegów i super towarzystwa
Dziękuję .Znam Iwonicz jadę tam czwarty raz.Mam nadzieję że pogoda dopisze.