Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
witajcie. dzięki Greta za dodatkową wiedzę. A może do czerwca (jadę 28 maja) polepszy się baza zabiegowa, bo widzę, że najsłabszą stroną tego ośrodka są właśnie zabiegi. a może jakaś niespodziewana kontrola z ZUS, jestem dobrej myśli. pozdrawiam
Greta
Wielkie dzięki za szczegółowy opis, jadę od 28.05 mam nadzielę, że poprzednie turnusy coś wywojują i będzie ciut lepiej. W każdym razie ja też zamierzam wojować o rehabilitacją w godnych warunkach. W końcu to z moich składek ZUS opłaca pobyt w sanatorium więc nikt mi łaski nie robi. Myslę, że towarzystwo i pogoda dopiszą i damy radę. Pozdrawiam Lilka.
byłem w sanatorium beskid i po części by się zgadzało to co piszą inni, najgorsze jest zimno w budynku które hula po korytarzu, ale nie dajmy się zwariować nie jest aż tak zle, dzięki osobą tam pracującym głownie na zabiegach rehabilitantom (z którymi spędzamy najwiecej czasu na zabiegach) dało się tam przeżyc te 3 tygodnie.Najważniejsze to nie nastwiac sie pesymistycznie.pzdr
Co tak tu ucichło? Czekamy na dalsze relacje osób przebywających obecnie w Beskidzie...Napiszcie co słychać i czy coś się poprawiło.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
Tak są zajęci zabiegami że nie mają czasu nic pisać ale wieczory chyba maja wolne .Piszcie do tych którzy mają dopiero jechać a nie między sobą bo my czekamy na nowe wiadomosci Miłego pobytu.
tak rzeczywiście zabiegi zabierają większość czasu, ale jest sympatycznie, panie od zabiegów i gimnastyki bardzo miłe, uśmiechnięte. Wszystko byłoby ok, żeby nie ta zima... Wieje, sypie śniegiem, nieprzyjemnie na dworze - pogoda nie dla spacerów.
pzdr
Witajcie .martula, wnioskuję,że jak na razie jesteś zadowolona z pobytu i ..nie jest tak źle! Podniosłaś mnie trochę na duchu, bo mój wyjazd już tuż, tuż .