Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających do Starego Domu Zdrojowego. Ja mam co prawda termin na kwiecień z ZUS,ale będę wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące pobytu. Głównie jaka jest możliwość bycia w jedynce, internet, oraz inne niezbędne udogodnienia jak czajnik żelazko itepe. Jestem z Kielc
Witam ponownie widzę że mało tu jest rozmowy ale jeśli chcecie wiedzieć co nas czeka na turnusie zapraszam,mam wiadomości z pierwszej ręki nie będzie źle pozdrawiam
Witam, mam pytanie do osób aktualnie przebywających w tym sanatorium o warunki tam panujące. Sprawy które mnie interesują to standard pokoi, miejsce parkingowe w pobliżu sanatorium oraz kwestia basenu, czy dowożą do jakiegoś innego ośrodka, który takowy posiada? No i jeszcze jedna kwestia może mniej istotna, a mianowicie, jak sprawa wygląda z rygorem i powrotem po 22
zyrafek pisze:Witam ponownie widzę że mało tu jest rozmowy ale jeśli chcecie wiedzieć co nas czeka na turnusie zapraszam,mam wiadomości z pierwszej ręki nie będzie źle pozdrawiam
Hej, może coś opowiecie o warunkach w Starym Domu Zdrojowym.
Witam, wybieram się do Krynicy 29.01.17 i będę "zameldowana"w SDZ.Chętnie nawiążę kontakt by było mi raźniej ,kto w tym samym czasie będzie spędzał tam czas?