ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
nike1972
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2015 01:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: nike1972 »

Witam
Mi od wczoraj do dziś spadło 48 nr, cieszę się, że tak powoli, bo mam nadzieję, że nie pojadę w marcu, każdy inny termin tylko nie do marca :)) Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

ewasz -jakie tam na wylocie ? :lol: u mnie prawie 27 tys !!!
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

Witam,stokrotka ja tez mam podobny nr 26.450 :kwiat: pozdrawiam
theeresa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 16:28

Post autor: theeresa »

mój numer dzisiaj to 816. Oby dalej tak wolniutko, to może pojadę na wiosnę.
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bewe »

nike1972 pisze:Witam Wszystkich bardzo serdecznie :kwiat:
U mnie dziś nr 1109, znajoma 2 tyg. temu dostała termin wyjazdu na 28 lutego, dzwoniłam do NFZ z pytaniem jak to wygląda z numerkami, Pani powiedziała, że w śląski i mazowieckim czeka się najdłużej czyli ok 30 m-cy, wnioski złożyłam 11.09.2013 czyli w marcu - kwietniu może pojadę, teraz nr schodzą wolniej. Miła Pani w NFZ powiedziała również, że oni wysyłają zawiadomienie na 4 tyg. wcześniej, ale jeszcze szybciej zobaczę na stronce, zaglądam tam dziennie :), ale ani terminu, ani miejsca, choć wiem gdzie mnie wstępnie przydzielili :) ciekawe czy mogą zmienić miejsce. Pozdrawiam serdecznie :)
Róznie to bywa z "numerkami",przed moim poprzednim wyjazdem do sanatorium dostałam przydział z numerem 2500 zawiadomienie w przeglądarce było 14 dni przed wyjazdem natomiast powiadomienie pisemne dostałam 10 dni przed wyjazdem(piszą ,że powiadomienie pisemne powinnismy dostac z 2-tygodniowym wyprzedzeniem)nie kazdy ma dostęp do przeglądarki.Myślę,że ktoś krótko przed wyjazdem zwrócił skierowanie(był to styczeń) i dlatego mnie spotkał ten zaszczyt :D Jak przeglądasz to forum to zapewne zauważyłas ,że zdarza się inne miejsce wyjazdu niz to napisane na weryfikacji.Kiedys napisali Ci miejscowość i tak było teraz nastawiasz się a tu "klops" zupełnie gdzie indziej .Mnie się udało-dostałam wstępnie dwa uzdrowiska Świnoujscie i Kamień Pomorski(po cichutku marzyłam o Świnoujściu)i własnie tam dostałam skierowanie.Jestem ciekawa kiedy dostaniesz przydział bo masz już niziutki numerek-jak juz sie to stanie to napisz czy dostałaś miejscowość którą wcześniej napisali.Pozdrawiam i życzę owocnej kuracji ;) Ja jeszcze mam troooochę czasu :lol:
theeresa
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam. Nareszcie się doczekałam. W wyszukiwarce dzisiaj pisze. Ciechocinek ul. Woj. Polskiego 3. Termin 1.04.2016- 22.04. 2016. Nie wiem co to za sanatorium, nie ma nazwy, tylko adres. Muszę poszukać na necie. Pozdrawiam
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: beatricz »

Gratulacje!!! Mój nr na dziś to 26.213 jeszcze bardzo... daleko czekam od kwietnia 2014 roku- pozdrawiam.
theeresa
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam. Wychodzi na to , że jest to sanatorium " Gracja". Mam pytanie, czy ktoś tam może był ?
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bewe »

theeresa pisze:Witam. Nareszcie się doczekałam. W wyszukiwarce dzisiaj pisze. Ciechocinek ul. Woj. Polskiego 3. Termin 1.04.2016- 22.04. 2016. Nie wiem co to za sanatorium, nie ma nazwy, tylko adres. Muszę poszukać na necie. Pozdrawiam
theeresa czy na weryfikacji też miałaś napisany Ciechocinek?jestem ciekawa czy wysyłają zgodnie z tym co piszą.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jasmina55
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2014 16:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Jasmina55 »

theeresa pisze:Witam. Wychodzi na to , że jest to sanatorium " Gracja". Mam pytanie, czy ktoś tam może był ?
Witam.
Byłam tam w maju 2013,to prawie 3 lata. Pewnie już się zmieniło.
Ja jeszcze czekam w kolejce.
ODPOWIEDZ