Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeszcze tak jak dzisiaj to nie spałam...a właściwie to prawie wcale...wieje u nas jak pod Stalingradem...nie pomogły tabletki na sen na ból głowy i chodziłam jak mara po domu i straszyłam....nigdy więcej takiej nocy
A ja myślałam że to moja gardłowa dolegliwość nie pozwalała mi spać. Położyłam się przed 24, o 3 byłam już na nogach (wcale nie wyspana). Teraz wiem że to Wy Kochane Nocne Marki ściągnęłyście mnie myślami...
Oj współczuje wszystkim nocnym markom, to koszmarne uczucie. Znam je od czasu do czasu.Najgorzej kiedy juz w końcu udaje sie zasnąć dzowni budzik. Cały dzień wtedy jest do d........
Dzisija spałam dobrze pomimo wiatru. Tylko okropna suchość w ustach i nosie mnie zbudziła. Łyk wody i dalej spać.
Bogutka
W trudnych sytuacjach trzeba pomóc sobie tabletkami na sen oby nie za mocnymi i nie za długo je pić
Przychodzi taki czas ,że trzeba po nie sięgnąć by nie rozstać się samemu z życiem.
Brak snu przez długi czas i siądzie serce.