Witam , a możesz mi powiedzieć , jak tam jest. Proszę. Znalazłam opinie na temat tego sanatorium, te starsze opinie są negatywne, a nowsze pozytywne. PozdrawiamJasmina55 pisze:Witam.theeresa pisze:Witam. Wychodzi na to , że jest to sanatorium " Gracja". Mam pytanie, czy ktoś tam może był ?
Byłam tam w maju 2013,to prawie 3 lata. Pewnie już się zmieniło.
Ja jeszcze czekam w kolejce.
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Nie sprawdzałam po weryfikacji, chciałam mieć niespodziankę. 4 lata temu byłam w Rabce, a na weryfikacji miałam napisane Ustroń. Pozdrawiambewe pisze:theeresa czy na weryfikacji też miałaś napisany Ciechocinek?jestem ciekawa czy wysyłają zgodnie z tym co piszą.Pozdrawiamtheeresa pisze:Witam. Nareszcie się doczekałam. W wyszukiwarce dzisiaj pisze. Ciechocinek ul. Woj. Polskiego 3. Termin 1.04.2016- 22.04. 2016. Nie wiem co to za sanatorium, nie ma nazwy, tylko adres. Muszę poszukać na necie. Pozdrawiam
- Jasmina55
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 cze 2014 16:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Jak wyzej napisałam to byłam 3 lata temu, więc moja opinia mieści się pośrodku.
dzisiaj dostałam skierowanie, po weryfikacji miałam przyznany Ustroń, a jadę do Ciechocinka. Wolę tam niż ten Ustrońbewe pisze:theeresa czy na weryfikacji też miałaś napisany Ciechocinek?jestem ciekawa czy wysyłają zgodnie z tym co piszą.Pozdrawiamtheeresa pisze:Witam. Nareszcie się doczekałam. W wyszukiwarce dzisiaj pisze. Ciechocinek ul. Woj. Polskiego 3. Termin 1.04.2016- 22.04. 2016. Nie wiem co to za sanatorium, nie ma nazwy, tylko adres. Muszę poszukać na necie. Pozdrawiam
Przynajmniej dobrze że Teresce się podoba