PERŁA BAŁTYKU OD 7 LUTEGO

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Re: PERŁA BAŁTYKU OD 7 LUTEGO

Post autor: asiulek »

Myszek :kwiat: , wiesz ,że w Kołobrzegu każdy znajdzie dla siebie coś wyjątkowego :D życzę udanego pobytu pod każdym względem :lol: my dziś kończymy pobyt na parkiecie w Sanie :) pozdrawiam :kwiat:
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Witam,
Słyszałem, że w Sanie jest fajnie :) .
Mam nadzieje, że zabieracie z Kołobrzegu tylko dobre wspomnienia a atmosferę zostawiacie dla Nas. :) :)
Pozdrawiam
Myszek
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam,
Może kuracjusze podpowiedzą jak przekonać Dyrekcję Perły do zmiany kanałów TV na bardziej przyjazne dla Polaków.
Myszek
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Myszek a po kiego :twisted: Ci telewizja :?: Czasu szkoda i oczu.Lepiej wypatruj tancerki na parkiecie :) :) My zabraliśmy cudne wspomnienia , a atmosfery Kołobrzegu nic nie jest w stanie zagłuszyć .To jest magia :D :D :D :D :D :D :!: :!: :!: :!:
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Elu, masz całkowicie rację i dlatego jestem w Kołobrzegu po raz drugi i mam nadzieję, że nie ostatni.
Szczęśliwego powrotu życzę z samego serca - oczywiście Kołobrzegu. :serce: :serce: :serce: :serce:
Jest taka maksima, że to co się zdarzyło się nie powtórzy, musi być lepiej. ;) ;) ;)
Myszek
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zapomniałam zabrać z Kołobrzegu czerwonych rękawiczek :lol: , czyli muszę po nie wrócić zimą :lol: :lol: Bo jak tu zimą bez rękawic :?: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Myszek zgadzam się z Elą,że bez sensu jest marnotrawić czas na tv.Ja tam byłam gościem w pokoju,a wolny czas spędzałam w fantastycznym towarzystwie.Oj jest co wspominać i chciałoby się tam dalej być.
Potwierdzam,że w Sanie jest bardzo fajnie i wydaje mi się,że gra tam najlepszy muzyk z całego Kołobrzegu.Na pewno powinieneś to sprawdzić na własnej skórze.Życzę Tobie tak udanego pobytu jaki ja miałam ;) Pozdrawiam

Elu,a gdzież je zapodziałaś,bo Kołobrzeg duży :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pewnie w pokoju zostały w szafie.Na szczęscie to nie czerwone figi :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

No to trzeba jechać na następny turnus :lol: Oferta promocyjna chyba jest do marca,a może by tak w większym składzie :?: Jutro dam znać Asiulkowi,że jak odpocznie,to niech się znowu szykuje do wyjazdu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aniu, teraz w marcu termy w Uniejowie :lol: :lol: :lol: Czasu kurcze brak.Buziaki i dobranoc , bo mi te bose nogi dały w bonusie kaszelki i katarki.Padam na parkiet, sory na twarz :lol: :lol: :lol: :lol: .Jeszcze raz dzięki za wspaniale spędzony czas. :serce:
ODPOWIEDZ