Kołobrzeg Niwa od 14.02.-05.03.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
aniap
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 wrz 2013 23:04
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Kołobrzeg Niwa od 14.02.-05.03.2016

Post autor: aniap »

Myszek,dzięki za informacje na temat kołobrzeskich "parkietów" do zabawy. Masz super lekarza , który dał Ci takie zlecenie do końca turnusu! :lol: Brawo! :D :D :D Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru w dniu dzisiejszym! Ale wcześniej przekaż pielęgniarce , że wrócisz z poślizgiem. :)
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2016 17:56
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: martynaQ »

myszek pisze:Witam,
Muzyczka w Verano super, moje kawałki i zagrane na dobrym poziomie. :D :D :D
Lecz dobra zabawa skończyła się reprymendą Pani Pielęgniarki za późny powrót. ;) ;) ;)
Takie życie raz na wozie raz pod. :( :( :(
A co do końca karnawału - lekarz niestety zapisał mi tance w poście do końca pobytu. :? :? :?
Mam nadzieję na rozgrzeszenie i ciężko pokutę. :cry: :cry: :cry:
Pozdrawiam
Myszek
Witaj Myszek .Fajnie że się dobrze bawisz,a pielęgniarką się nie przejmuj,to są incydenty wpisane w życie sanatoryjne.Ciekawa jestem jakie to są te Twoje ulubione kawałki :?: Ja bardzo się denerwuję przed tym wyjazdem.Kawał drogi przede mną.A Ty tańcz,żebyś był wyćwiczony przed tańcem z nowym "narybkiem" :lol: czyli z dziewczynami z forum które dojadą w niedzielę.Ja nie umiem za bardzo tańczyć chociaż lubię :D ,ale lubię patrzeć na tańczących,oczywiście na takich którzy ładnie tańczą :) Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy,miłego pobytu i ładnej pogody,a co do towarzystwa,to fajne kuracjuszki dopiero dojadą w niedzielę(oczywiście myślę o nas) :lol: pa
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Witam,
Życzę udanej podróży, dzisiaj jest środa popielcowa i ja nie tańczę zbieram siły na niedzielę. :oops:
Nagrzeszyłem i musiałem posypać głowę popiołem. :? :? :?
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę, liczę na WAS, ja wracam z wycieczki do delfinarium na kolację. :)
Myszek
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

My już niestety dzisiaj w domowych pieleszach.Przekazujemy Wam pałeczkę, oddając do dyspozycji Kołobrzeskie parkiety i mając nadzieje na godne pielęgnowanie tradycji NS , którą i mnie w cudowny sposób zarażono.Na miejscu już są fajni tancerze z NS-u.Może uda się wam spotkać :) Życzę wspaniałego wypoczynku, udanych baletów :D :D Bawcie się i wypoczywajcie.Jeszcze dodam że w Mesko też są fajne klimaty. :)
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Eli i Myszkowi też :serce: :kwiat: :D ....Myszek masz rację z tą środą popielcową,ja też oczywiście poszczę :)
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Witam,
Martynko, do kiedy pościsz? :(
Pozdrawiam
Myszek
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Jutro pewnie w tany ruszycie :D ale Wam zazdroszczę :( bawcie się dobrze :D nie mogę się w codzienności odnaleźć :? buziole :kwiat: :kwiat:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

myszek pisze:Witam,
Martynko, do kiedy pościsz? :(
Pozdrawiam
Myszek
Witaj Myszek :) Odpowiem Ci na to pytanie jak będę w Kołobrzegu ;) Sądząc po smutnej minie obawiasz się wiem czego,ale nie obawiaj się :D :serce:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

asiulek pisze:Jutro pewnie w tany ruszycie :D ale Wam zazdroszczę :( bawcie się dobrze :D nie mogę się w codzienności odnaleźć :? buziole :kwiat: :kwiat:
Asia jeszcze nie ruszamy,zajeżdżamy w niedzielę :)
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Asiulek ,to ja tu planuję ,że się zdzwonimy jak dotrę do Kołobrzegu :roll: .... a Ty w domciu....szkoda :cry: ....myślałam ,że będziesz do 17 .02.....czyli byłaś do środy popielcowej :evil: ....a Ela i Cypis są jeszcze :?:
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ