PERŁA BAŁTYKU OD 7 LUTEGO

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Re: PERŁA BAŁTYKU OD 7 LUTEGO

Post autor: Anna-K »

Tobie to parkiet tylko w głowie :lol: :lol: Ja też dziękuję,życzę dobrej nocy ;) :serce:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Oj dziewczyny :serce: jak mnie brakuje Kołobrzegu no i Was :serce: oczywiście, już tęsknię :( otwieram rano oczy :?: .....a tu rzeczywistość......nikt nie zapyta, to gdzie dziś na spacer......, to gdzie dziś na parkiet..., nikt nie stwierdzi, o :!: dziś na stołówce full wypas :roll: , padną jedynie pytania, co dziś na obiad :?: ;) a ja powiem, witaj praleczko :lol: ale wspomnienia i to piękne wspomnienia pozostaną :serce: . Dziękuję Aniu, Elu, Zenobii, Janiu, Selene, Cypisku, Piotrze, czyli ludki z NS, za cudowny czas :kwiat: jestem szczęściarą, że Was poznałam, wiem, że jeszcze się spotkamy, wszak Polska wielka jest i miejsc tak cudownych jak Kołobrzeg jest ogrom. Niektórzy wrócili do rzeczywistości :( a tym , którzy jeszcze bawią w Kołobrzegu życzę samych wspaniałych chwil, odzywajcie się do nas, piszcie co tam słychać :D pozdrawiam :serce: :kwiat:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

No i wróciła sielska atmosfera, usłyszałam szum fal ... :serce: kiedy ja tam znów pojadę... ehhh :cry:
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Witam,
Jak chcesz przyjechać z NFZ do za 2,5 roku, jak z ZUS do w ciągu roku, Jak na turnus rehabilitacyjny to za 6 miesięcy, a jak za swoje pieniądze to nawet jutro.
Pozdrawiam tych co chcę i tych co pragną i tych co obecnie przeżywają swój najpiękniejszy wyjazd. :serce:
Myszek
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Myszek, nie zrozumieliśmy się ;) Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rybko :serce: morze tylko dla rybki, życzę oby niebawem :serce: :kwiat: pozdrawiam :)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Asiulek :kwiat: jak morze to i rybka! :lol: :lol: i oby z uśmiechem ....do następnego karnawału :serce: Pozdrawiam serdecznie :) :kwiat:
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Witam,
Dzisiaj bylem w SANIE było przyjemnie, lecz muszę kończyć bo Pani Pielęgniarka prze megafon zaprasza mnie na rozmowę. :evil: :evil: :evil:
Pozdrawiam
Myszek
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Myszek, coś Ty zbroił ;) , że pani pielęgniarka Cię zaprasza :?: :shock: pozdrawiam
A w Sanie zawsze było fajnie i niedaleko, mogłam na nóziach potuptać ;)
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Asiulek liczę na to,że w niedalekiej przyszłości jeszcze będziemy tam tuptać :lol: :lol:
ODPOWIEDZ