Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
Życze miłego tuptania nie koniecznie na parkiecie, zgadza się że rybka lubi pływać.
Pani Pielęgniarka żada ode mnie, żebym był w pokoju o 22 a mnie nosi i na to nic nie poradzę.
Pozdrawiam
Myszek
Myszek chyba musiałeś coś więcej przeskrobać,że masz taki dozór Ja przez 3 tygodnie wracałam około 22.30 i z żadną pielęgniarką nie zadarłam i na oczy nie widziałam się z żadną w pokoju.Jak któraś pytała o mnie,to koleżanka odpowiadała,że cytuję ''plątam się gdzieś po budynku''
Witam,
Stolik zarezerwowany na niedzielę w Niwie - hasło FORUM do 19 na 6 osób.
Mam nadzieję, że dojedziecie do tej godziny, ja jadę na wycieczkę do Niemiec i nie wiem o której godzinie wrócimy.
Fajnie by było poznać się w realu.
Dzisiaj skacze w Verano.
Pozdrawiam
Myszek