Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Marylka pisze:Witaj JoannoL1961 , jestem tego samego zdania -trzeba pozytywnie myśleć- Ja także otrzymałam skierowanie do Jantaru od 21 czerwca-14 lipca i mam zamiar dobrze spożytkować ten wyjazd. Będzie lato zabiegi ,morze, spacery, cóż więcej potrzeba. Marylka z Poznania.
No to Marylko pewnie się spotkamy Do zobaczenia w czerwcu
witaj sapphira nie pisz tak duzo zle bo zaraz sie na Tobie ktos przewiezie ;tak jak na mnie ja opisałem to samo o zimowicie w Iwoniczu tez byłem z zusu bo tam to samo albo gorzej . myslałem ze forumowicze mnie zjedzą ze sie nie nadaje do społeczenstwa i wiele innych słow ale mi to wisi oczywiscie ale tacy są i nic nie zrobisz .Ja nie rezygnuje z wyjazdow z zusu bo to Ci sie nalezy i nie warto 24 dni wolnego zawsze sie przyda .Pozdrawiam tomasz
JoannaL1961 pisze:Dziękuję za wszystkie opinie. Powiem szczerze, że pytałam z czystej ciekawości. Z natury jestem optymistką i żadne opinie mnie nie zrażą W ubiegłym roku była w Stegnie, wcześniej też więcej było negatywnych opinii niż pozytywnych, a ja byłam pobytem mile zaskoczona. Moi mili, lato, morze, zabiegi na chory kręgosłup, czego więcej trzeba? Jestem z natury towarzyska więc na pewno znajdę bratnie dusze Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i życzę miłych pobytów w sanatoriach
Witaj Joanna, ja tez zawitam w tym terminie do Dziwnówka, więc spotkamy się na pewno. Też jestem otwarta na ludzi i szybko nawiązuję przyjaźnie. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić i pogoda nam dopisze. Jadę z okolic Bytowa. Pozdrawiam. To już jesteśmy we trzy