ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Jasmina55
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2014 16:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: Jasmina55 »

:D :D ewasz od przeglądarki tak ale od NS się nie da :D :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

u mnie od 1 lutego ubyło 3200 numerków. Oby tak dalej. W tym tygodniu przekroczę 15000. Ciekawe ile jeszcze czekania. 3-4 m-ce? Pozdrawiam tych co za mną i przede mną :)
Awatar użytkownika
Jasmina55
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2014 16:26

Post autor: Jasmina55 »

Witaj :kwiat: cierpliwa.Szykuje Ci się wakacyjny wyjazd.Życzę przydziału wymarzonego miejsca rehabilitacji.:D
forumowicz

dziękuję Jasmino. Wolę nie nastawiać się na jakieś super miejsce. Czekam na niespodziankę. Wystarczy, że będzie lato...chyba :?: Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Dzigo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2012 14:57

Post autor: Dzigo »

Witam sie po 21 dniach wypoczynku w Rymanowie ..... zycze Wam cierpliwosci a ja wracam do szarej rzeczywistosci ;)
forumowicz

Dzigo pisze:Witam sie po 21 dniach wypoczynku w Rymanowie ..... zycze Wam cierpliwosci a ja wracam do szarej rzeczywistosci ;)
I jak? Zadowolony? Z jakim numerem dostałeś "zaproszenie" na kurację? :?:
Awatar użytkownika
Dzigo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2012 14:57

Post autor: Dzigo »

Mialem cos kolo 2500 :) No pewnie ze zadowolony jestem choc juz raz tam bylem i w podobnej porze roku ale w innym miejscu
forumowicz

co tutaj tak niemrawo? Dzigo wrócił, a reszta milczy jak zaklęta. Od 15.02. z kolejki ubyło ok.900 czekających w Śl.NFZ. I jakoś nikt się nie chwali. Pewnie nie mają pojęcia o takim fajnym forum. Albo są z epoki pre-komputerowej ;)
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: beatricz »

Niemrawo mówisz... to prawda w kwietniu dopiero będzie 2 lata jak czekam, pozna jesień wyjazd i czym tu się cieszyć. A na zwroty to trochę za wczesnie dzwonić. Pozdrawiam czekających.
forumowicz

mnie minęło 4 lutego 24 m-ce, więc liczę na lato. Mam przynajmniej taką nadzieję. Pisząc niemrawo miałam na myśli, że mało kto z aktualnych beneficjentów skierowań sanatoryjnych udziela się na tym forum. To pewnie efekt wykluczenia internetowego znacznej części starszego społeczeństwa, które jednak przeważa wśród kuracjuszy sanatoryjnych. :cry:
ODPOWIEDZ