Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Poniżej tysiąca dzisiaj - 996 - w kolejce 15 miesięcy.
Ciekawe co w końcu życie mi przyniesie. Myśle, ze najpóźniej w czerwcu wyjazd choc powalcze o urlop jak przyjdzie skierowanie.
Podzwonię tez w marcu po zwroty.
Zobaczy się. Miłego wszystkim kolejkowiczom.
Bogutka
Witam towarzystwo kolejkowe dzisiaj parę numerkow zleciało zadowalajaco
Wszyscy czekamy na przydziały w towarzystwie zawsze szybciej zleci czas
Jeszcze o zwroty nie dzwonię pózniej lepsza pora
Pozdrawiam wszystkich oczekujących na atrakcyjne miejsca
W kolejce 940 numerek - normalnie bym skakała z radości gdybym nie pracowała i mogła jechac jak skierowanie przyjdzie. A tak dylemat:
Czy dzwonic po zwroty w marcu (może się nie udać) czy walczyc w pracy o urlop w maju bo tak bedzie na skierowaniu (może sie nie udać) czy walczyć z NFZ o przesunięcie skierowania na koniec czerwca (może sie nie udać).
Bogutka
Bogutka,ponieważ chętnych na wyjazdy świąteczne wcale tak wiele nie ma zadzwoń do NFZ i poproś o taki właśnie termin.Moja siostra tak zrobiła i przychylili się do prośby bez problemu.
Tak tez myslę bo juz raz w 2014r. bez mego proszenia dano nam niepodziewanie skierowanie na termin marcowy (przy numerze w kolejce 6000) - ale - skierowania musza byc dwa (bo ja z mężem)
i nie nad morze!. Mam zamiar dzownic.
Pozdrowionka
Bogutka