Pustkowo 15.04.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
LEO-N
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2016 14:44
Staż sanatoryjny: 4

Re: Pustkowo 15.04.2016

Post autor: LEO-N »

A Mariola to pierwszy raz? No to dla odwagi proszę kwiatka :kwiat: :D
Mariola30
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2016 21:45
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: Mariola30 »

LEO-N pisze:Z Gorzowa i jak już wcześniej pisałem spędzałem tam przez wiele lat lato bo miałem przyczepę ale taką stacjonarną :D i majówki i wczasy spędzaliśmy tam z rodziną było super cisza spokój. a jak się chciało poszaleć to do Pobierowa niedaleko.
No ja na pewno nie poszaleje dziękuję za kwiatka
LEO-N
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

A proszę bardzo! I nigdy nie mów nigdy. Nie wiem czy tak myślisz przez niemoc czy niechęć ale jedno i drugie można zmienić :D Ja już ledwo łaziłem no 50 - 100m i koniec. A teraz uhhh :D
Mariola30
Kuracjusz
Kuracjusz

LEO-N pisze:A proszę bardzo! I nigdy nie mów nigdy. Nie wiem czy tak myślisz przez niemoc czy niechęć ale jedno i drugie można zmienić :D Ja już ledwo łaziłem no 50 - 100m i koniec. A teraz uhhh :D
mi chodziło o to że nie poszaleje w pobierowie A Pan na odpoczynek czy do sanatorium
LEO-N
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Zdecydowanie do sanatorium ale i tam można odpocząć. I o szaleństwach to pisałem pod kątem wcześniejszych wczasów teraz to już mi się "chyba " nie chce. Choć mocy jeszcze trochę mam :D. Iiiiiiiiiii dlatego mam już przygotowany program :D :D :D W takich miejscach trzeba sobie szukać zajęcia bo ciężko jest chodzić po jednej uliczce przez prawie 4 tygodnie. Dlatego tak marze o dobrej pogodzie. A pamiętam majówki kiedy się na plaży leżało. Bądźmy dobrej myśli że nam zaświeci słońce :D
Mariola30
Kuracjusz
Kuracjusz

LEO-N pisze:Zdecydowanie do sanatorium ale i tam można odpocząć. I o szaleństwach to pisałem pod kątem wcześniejszych wczasów teraz to już mi się "chyba " nie chce. Choć mocy jeszcze trochę mam :D. Iiiiiiiiiii dlatego mam już przygotowany program :D :D :D W takich miejscach trzeba sobie szukać zajęcia bo ciężko jest chodzić po jednej uliczce przez prawie 4 tygodnie. Dlatego tak marze o dobrej pogodzie. A pamiętam majówki kiedy się na plaży leżało. Bądźmy dobrej myśli że nam zaświeci słońce :D
to bądźmy dobrej myśli ze pogoda nam dopisze i dobre towarzystwo tez a program jakiś ciekawy Pan przygotował
LEO-N
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ojjjj mów mi lechu albo dziadku :D raczej taki indywidualny - rower zabieram i mam ochotę nabić kilometrów więc pogoda mi potrzebna. W domu nie ma kiedy sobota - niedziela to trochę mało na moje chęci i możliwości chciałoby się więcej :D . Przeglądam mapę i szukam ciekawych miejsc.
Mariola30
Kuracjusz
Kuracjusz

LEO-N pisze:Ojjjj mów mi lechu albo dziadku :D raczej taki indywidualny - rower zabieram i mam ochotę nabić kilometrów więc pogoda mi potrzebna. W domu nie ma kiedy sobota - niedziela to trochę mało na moje chęci i możliwości chciałoby się więcej :D . Przeglądam mapę i szukam ciekawych miejsc.
no to rzeczywiście super pomysł oby tylko pogoda była
kasziel
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2016 20:28
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: kasziel »

Przykro mi barbara-g1 , ale ten przewoźnik jest już nie aktualny :( po prostu nikt już tam nie jeździ :( lipa . Ale bardzo dziękuję za pomoc :)
kasziel
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2016 20:28
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: kasziel »

Mariola30 pisze:
kasziel pisze:Witam. Czy ktoś może wie jak dojechać do sanatorium środkami komunikacji ze Słupska ? A może ktos ze Słupska lub okolic się wybiera w tym terminie? ;) ;)
ja jade 15 04 mozemy się jakos skontaktowac

Witam Mariola30. Masz już zaplanowany dojazd? A może jedziesz samochodem ? :) Mam nadzieję, że uda nam się jakoś skontaktować. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ