Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
kasia+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 cze 2014 20:14
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Re: Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka

Post autor: kasia+ »

O 5-ce to jeszcze nie-słyszałam, ale to musi być już czad - rok ;) :roll:
kasia+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

... nie wrócą te lata ...
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Shahid17 »

Witajcie.Mam pytanko ,czy ktoś się orientuje jakie dolegliwości biorą pod uwagę przy przyznawaniu jedynek,bo chrapanie to ponoć za mało.Może ktoś ma jakieś info na ten temat,bo jak już tutaj napisano ,mój urok osobisty nic nie zdziała !! :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Witam nie wiem jak dziś ale w Lądku w 2000 roku była nawet 7
Na rehabilitacji 4+2,może czasem 5+2....zawsze dają tam facetów.Kobiety pewnie by się pozabijały.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

8-) Ja jeżdżę z mężem /proszę się nie śmiać!/ i jestem przeszczęśliwa! Nikt nikomu nie przeszkadza, znamy na wylot swoje zwyczaje. Chodzimy razem na tańce i różne wypady i jest super. Przedtem byłam w Cieplicach w pokoju dwuosobowym, z panią która cierpiała na bezsenność. Parzyła w nocy ziółka i łykała tabletki.. Następny mój wyjazd to Ciechocinek. Tu było dużo lepiej, choć pokój 4-osobowy. Każda z nas z innego krańca Polski, ale dobrałyśmy się idealnie. Kiedyś koleżanka namówiła mnie na wyjazd z mężem. A ponieważ mój małżonek to, jak to się mówi, facet "do tańca i do różańca", to teraz jeździmy razem. Byliśmy w Kołobrzegu, Cieplicach i nie narzekamy!
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

Shahid17 pisze:Witajcie.Mam pytanko ,czy ktoś się orientuje jakie dolegliwości biorą pod uwagę przy przyznawaniu jedynek,bo chrapanie to ponoć za mało.Może ktoś ma jakieś info na ten temat,bo jak już tutaj napisano ,mój urok osobisty nic nie zdziała !! :lol: :lol:
Wydaje mi się,że chrapanie to dostateczny powód do jedynki, albo bezdech senny. W Polańczyku jedna pani powiedziała w recepcji, że chrapie bo jest po operacji gardła,to bez problemu dostała jedynkę :o Zależy jeszcze jaką ilością dysponują jedynek.
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Witam. Jeśli chodzi o chrapanie i pokój jednoosobowy, to czasami (przy złośliwości personelu) można się "sparzyć '' :lol: :lol: :lol: Podczas mojego ostatniego pobytu, pani która poprosiła o pokój jednoosobowy właśnie dlatego że chrapie, dostała pokój z jednym łóżkiem, ale....... był to pokój, przez który przechodziły współspaczki, aby skorzystać z toalety i wyjść na korytarz. W ciągu dnia owy pokój służył wszystkim paniom jako mini salon, bo były w nim 2 fotele i telewizor. :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam i życzę lepszych jedynek. :kwiat:
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

No,ale do spania miała samodzielny pokój :lol: Widocznie innego nie mieli.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zwyczajne łamanie prawa pacjenta i chamstwo :evil:
Nie powinna się na to zgodzić :shock:
W jakim buszu my zyjemy? :shock:

Art. 20.
1. Pacjent ma prawo do poszanowania intymności i godności, w szczególności w czasie udzielania mu świadczeń zdrowotnych.
Karta Praw Pacjenta
kasia+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A JA - mam męża :serce: ;) do tańca, różańca i.... , --a i ja nie jestem gorsza :lol: -- do tego jak jedziemy razem to chętnie ;wypożyczamy ; się do tańca i różańca .
----- często jak małżeństwa jadą razem to zwłaszcza płeć piękna ;) ; nie odstąpi ; swej połówki choćby na jeden taniec - zabieg. ;)
ODPOWIEDZ