Pustkowo 15.04.2016
Re: Pustkowo 15.04.2016
No ja na pewno nie poszaleje dziękuję za kwiatkaLEO-N pisze:Z Gorzowa i jak już wcześniej pisałem spędzałem tam przez wiele lat lato bo miałem przyczepę ale taką stacjonarnąi majówki i wczasy spędzaliśmy tam z rodziną było super cisza spokój. a jak się chciało poszaleć to do Pobierowa niedaleko.
mi chodziło o to że nie poszaleje w pobierowie A Pan na odpoczynek czy do sanatoriumLEO-N pisze:A proszę bardzo! I nigdy nie mów nigdy. Nie wiem czy tak myślisz przez niemoc czy niechęć ale jedno i drugie można zmienićJa już ledwo łaziłem no 50 - 100m i koniec. A teraz uhhh
to bądźmy dobrej myśli ze pogoda nam dopisze i dobre towarzystwo tez a program jakiś ciekawy Pan przygotowałLEO-N pisze:Zdecydowanie do sanatorium ale i tam można odpocząć. I o szaleństwach to pisałem pod kątem wcześniejszych wczasów teraz to już mi się "chyba " nie chce. Choć mocy jeszcze trochę mam. Iiiiiiiiiii dlatego mam już przygotowany program
![]()
![]()
W takich miejscach trzeba sobie szukać zajęcia bo ciężko jest chodzić po jednej uliczce przez prawie 4 tygodnie. Dlatego tak marze o dobrej pogodzie. A pamiętam majówki kiedy się na plaży leżało. Bądźmy dobrej myśli że nam zaświeci słońce
no to rzeczywiście super pomysł oby tylko pogoda byłaLEO-N pisze:Ojjjj mów mi lechu albo dziadkuraczej taki indywidualny - rower zabieram i mam ochotę nabić kilometrów więc pogoda mi potrzebna. W domu nie ma kiedy sobota - niedziela to trochę mało na moje chęci i możliwości chciałoby się więcej
. Przeglądam mapę i szukam ciekawych miejsc.
Mariola30 pisze:ja jade 15 04 mozemy się jakos skontaktowackasziel pisze:Witam. Czy ktoś może wie jak dojechać do sanatorium środkami komunikacji ze Słupska ? A może ktos ze Słupska lub okolic się wybiera w tym terminie?![]()
Witam Mariola30. Masz już zaplanowany dojazd? A może jedziesz samochodem ?