Witam wszystkich, właśnie otrzymałem skierowanie do Uzdrowiska Przerzeczyn Zdrój na dzień 02 sierpień 2011.
Wybieram się do uzdrowiska samochodem ze względu na fatalne połączenie z Tychów (Katowice) jeżeli ktoś ma ten sam termin i jest zainteresowany zabrać się ze mną do tego uzdrowiska to zapraszam.
Poczytałem trochę na temat tego Uzdrowiska nie wygląda to kolorowo, pokoje jedno lub dwu osobowe można "włożyć między bajki" tak samo jak pokoje z łazienkami.
Może znajdzie ktoś jakieś linki ?
Przerzeczyn Zdrój - turnus 02 sierpień 2011-
Re: Przerzeczyn Zdrój - turnus 02 sierpień 2011-
Witam.
Ja będę jechałam z Częstochowy, nie wiem jeszcze czym,też nie jestem zachwycona ale podobno w Forsycji jeszcze najlepsze są warunki,liczę na to przynajmniej.
Mam nadzieję że pogoda dopisze i latem zawsze lepiej w sytuacji gdy zabiegów nie ma na miejscu nie wiem jak stołówka. Czy był tam ktoś kiedyś i mógłby napisać coś więcej?
Ja będę jechałam z Częstochowy, nie wiem jeszcze czym,też nie jestem zachwycona ale podobno w Forsycji jeszcze najlepsze są warunki,liczę na to przynajmniej.
Mam nadzieję że pogoda dopisze i latem zawsze lepiej w sytuacji gdy zabiegów nie ma na miejscu nie wiem jak stołówka. Czy był tam ktoś kiedyś i mógłby napisać coś więcej?
- Ida
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2010 11:08
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Re: Przerzeczyn Zdrój - turnus 02 sierpień 2011-
W Forsycji są dobre warunki, a basen na parterze, na zabiegi bardzo blisko. Cis też ma jedynki i dwójki z łazienkami. Do stołówki jest najdalej, ale całe uzdrowisko, to mały sympatyczny grajdołek, więc wszędzie blisko. Szkoda tylko, że nie będą już kwitły rododendrony. Zabiegi bardzo dobre, szczególnie kąpiele.