Przerzeczyn Zdrój - turnus 02 sierpień 2011-

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jonatan
Na forum od: 23 cze 2011 16:02

Przerzeczyn Zdrój - turnus 02 sierpień 2011-

Post autor: jonatan »

Witam wszystkich, właśnie otrzymałem skierowanie do Uzdrowiska Przerzeczyn Zdrój na dzień 02 sierpień 2011.
Wybieram się do uzdrowiska samochodem ze względu na fatalne połączenie z Tychów (Katowice) jeżeli ktoś ma ten sam termin i jest zainteresowany zabrać się ze mną do tego uzdrowiska to zapraszam.
Poczytałem trochę na temat tego Uzdrowiska nie wygląda to kolorowo, pokoje jedno lub dwu osobowe można "włożyć między bajki" tak samo jak pokoje z łazienkami.
Może znajdzie ktoś jakieś linki ?
kasias13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2011 11:35

Re: Przerzeczyn Zdrój - turnus 02 sierpień 2011-

Post autor: kasias13 »

Witam.
Ja będę jechałam z Częstochowy, nie wiem jeszcze czym,też nie jestem zachwycona ale podobno w Forsycji jeszcze najlepsze są warunki,liczę na to przynajmniej.
Mam nadzieję że pogoda dopisze i latem zawsze lepiej w sytuacji gdy zabiegów nie ma na miejscu nie wiem jak stołówka. Czy był tam ktoś kiedyś i mógłby napisać coś więcej?
Awatar użytkownika
Ida
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2010 11:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Re: Przerzeczyn Zdrój - turnus 02 sierpień 2011-

Post autor: Ida »

W Forsycji są dobre warunki, a basen na parterze, na zabiegi bardzo blisko. Cis też ma jedynki i dwójki z łazienkami. Do stołówki jest najdalej, ale całe uzdrowisko, to mały sympatyczny grajdołek, więc wszędzie blisko. Szkoda tylko, że nie będą już kwitły rododendrony. Zabiegi bardzo dobre, szczególnie kąpiele.