Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lekarz rodzinny wypisał mi skierowanie do sanatorium, chciałabym wiedzieć czy są jakieś opłaty.I jak długo się czeka, ponieważ powiedziała mi, że wszystko zależy od choroby.
dzięki za informacje, dwa lata temu byłam w sanatorium poszpitalnym w Cieplicach w Domu Zdrojowym, a teraz wystawił mi skierowanie do sanatorium lekarz rodzinny.
byłam w szpitalu na oddziale reumatologii i lekarka powiedziała, że NFZ nie kwalifikuje, dlatego że jesteśmy w szpitalu na 3-tygodniowej rehabilitacji, ale myślę że jej się nie chciało wystawić, ponieważ 2 lata temu wystawiła bez problemu skierowanie poszpitalne.