Stomil Ziemowit Iwonicz-Zdrój od 21.02.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2013 13:05
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Stomil Ziemowit Iwonicz-Zdrój od 21.02.2016

Post autor: Waldunio »

Dzieki Kuty. ;)
martula13
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2013 09:40
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: martula13 »

Waldunio...generalnie w Ziemowicie jako tako. Są lepsze sanatoria ale też :) i gorsze. Część pokoi jest wyremontowana, dwójeczki są troche ciasne. Wi-Fi płatne jak chcesz w pokoju , 50 PLN za pobyt, TV bezpłatna, naziemna kilkanaście kanałów (tam gdzie telewizor płaski na ścianie). Posiłki zróżnicowane, porcje dla mężczyzn nie za bogate, zupy wodzianki. Zabiegi typowe , żadna rewelacja, max 5 dziennie, panie bardziej lub mniej sympatyczne. Liczbę zabiegów nadrabiają gimnastyką (2xdziennie), basen to raczej trzeba powiedzieć basenik - tylko do ćwiczeń (10x3 gł.1,30) na 10 osób max. Dostaniesz rozpiskę na program kulturalno-rekreacyjny oraz wycieczki organizowane dla gości i kuracjuszy. Warto mieć dowód i paszport (wycieczka do Lwowa). A resztę to dobry humor i miłe towarzystwo. A parking - to tak jak pisał Kuty. :)
Pozdrawiam :)
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Martula za info. Ja byłem dwa razy w Sanvicie i byłem mega zadowolony. Z tego co piszesz to troszkę kiepściutko w Ziemowicie :)
barbar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2016 21:11

Post autor: barbar »

Martula,
czy naprawdę w Ziemowicie jest tak zle?? Mam tam pobyt w czerwcu i zaczynam się obawiać a przecież sama zdecydowałam i wybrałam Iwonicz. A Ziemowit bo to mi polecono. Liczę na magię Iwonicza, o której większość pisze. Reszta to tylko zgrane towarzystwo!!
Jadę z ZUS. A czy jak przyjedzie się wcześnie rano (nie mam tak bardzo daleko ;) ) jest jakaś możliwość wyboru pokoju? Czy polecasz jakieś pokoje? oczywiście po remoncie. Interesują mnie dwójki z przyzwoitą łazienka. Co jest na wyposażeniu pokoju? Jestem "głodna" wszelkich aktualnych informacji. Pozdrawiam
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Martula jak jest w Ziemowicie? Czy mozna rezerwowac jednoosobowy pokoj? Napisz jak wrazenia? Dzieki z gory.
Pozdrawiam Waldek
ODPOWIEDZ