Ciechocinek kolejowy szpital uzdrowiskowy od 16.02.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Ciechocinek kolejowy szpital uzdrowiskowy od 16.02.2016

Post autor: forumowicz »

madzia66+ pisze:Pokój 2 osobowy,łazienka z ubikacją na 4 osoby.
Jedna łazienka na dwa pokoje? :shock:
StrapOn
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2016 12:31

Post autor: StrapOn »

Teodor pisze:
madzia66+ pisze:Pokój 2 osobowy,łazienka z ubikacją na 4 osoby.
Jedna łazienka na dwa pokoje? :shock:
Dobrze że łazienka jest na miejscu w budynku głównym, a nie gdzieś na zewnątrz ;) bo byłoby to spore utrudnienie dla kuracjuszy :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

StrapOn pisze:Dobrze że łazienka jest na miejscu w budynku głównym, a nie gdzieś na zewnątrz ;) bo byłoby to spore utrudnienie dla kuracjuszy :roll:
Jasne. Mogło być gorzej, np. łazienka mogłaby być przed budynkiem głównym, przy przystanku autobusowym :lol:
madzia66+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2016 14:50
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: madzia66+ »

pewnie ze mogło być gorzej,ale kiedyś też prało się w pralce frani ,miało czarno-biały telewizor.
beja61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2012 21:19

Post autor: beja61 »

Witaj Madziu. Napisz coś więcej o kwaterowaniu. Jak to wygląda. Popytaj się o pokoje gdzie dobre itd. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Beata :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Madziu współczuję takiego kwaterunku.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

Myślę, że nie ma co współczuć takiego kwaterunku, bo nie jest żle. :lol: Łazienka i wygódka jest na miejscu, a to najważniejsze. W Ciechocinku w Promieniu mieszkałam w pokoju 4 osobowym i było super. Była też jedna łazienka na 4 osoby i jeden pokój.Wydawało by się ,że jeszcze gorzej, ale tworzyliśmy zgrany pokój i dotychczas mile wspominam. :shock: Wieczorami długo rozmawiałyśmy leżąc w łóżkach,każda z nas była z innej strony Polski, tak że miałyśmy zawsze sporo sobie do powiedzenia. Dotychczas utrzymujemy z sobą kontakt telefoniczny. :lol: :lol: :lol:
madzia66+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

beja61 pisze:Witaj Madziu. Napisz coś więcej o kwaterowaniu. Jak to wygląda. Popytaj się o pokoje gdzie dobre itd. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Beata :)
Najpierw plusy-super posiłki,smaczne,różnorodne,kelnerki uśmiechnięte.Zabiegi dostosowane do schorzenia,bardzo sympatyczne rehabilitantki.Dużo wycieczek.Minusy-malutki basen,a grupy do ćwiczeń troszkę za duże.Brak ubikacji przy basenie.Nie ma w karcie wpisanych dat wizyt u lekarza,trzeba samemu chodzić i sprawdzać na drzwiach gabinetu kiedy dana grupa ma kontrolne badanie.Nikt nawet o tym nas nie poinformował,więc na dużo ludzi nie poszło na wizytę.No i pokój,można się przyzwyczaić,ale do łazienki nie.stary brodzik,i wisząca straszna zasłona,za długa i brudna.Są już nowe wyremontowane pokoje,jutro napisze nr.kwaterują też w Ametyście,tam są świetne warunki,niestety trzeba dochodzić na posiłki oraz zabiegi,a np.w lutym po basenie wychodzić to średnia przyjemność.Ogólnie jest dobrze.
beja61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2012 21:19

Post autor: beja61 »

Dzięki i oczekuję na dalsze szczegóły. Pozdrawiam. Beata
madzia66+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jestem już w domu.Wspaniałych ludzi poznałam.Ale sam "szpital"niestety nie polecam.Nie podaję nowych pokoi które są wyremontowane [ja byłam w starych]ale tamte są tak samo zaniedbane jak były nasze niestety.Koleżanki mi pokazały.Nikt tego nie sprząta[brak ludzi].3 tygodnie-zaraz następni-pod prysznic strach wejść.To chyba oszczędności!!![na zasadzie-może się uda]Ręczniki?zabierz ze sobą,Jeden dają na 3 tygodnie i sprawdzają co tydzień pokój czy jest,obiecując ze będą[nie były].Wirówki? po 2 tygodniach ludzie rezygnowali bo były niesprawne.Ale zabiegi przepadły.Bo owszem mieliśmy ale albo wrzątek,albo lodówka.Były zepsute.Rehabilitantki dwoiły się aby to wyjaśniać i przepraszać nam.ale "góra "wiedziała o tym.Dużo by pisać.To jest moje 2 sanatorium.Na pewno nie chciałabym tam wrócić.
ODPOWIEDZ