Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka
-
kasia+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 cze 2014 20:14
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
Re: Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka
bea33 pisze:Ja jeżdżę z mężem /proszę się nie śmiać!/ i jestem przeszczęśliwa! Nikt nikomu nie przeszkadza, znamy na wylot swoje zwyczaje. Chodzimy razem na tańce i różne wypady i jest super. Przedtem byłam w Cieplicach w pokoju dwuosobowym, z panią która cierpiała na bezsenność. Parzyła w nocy ziółka i łykała tabletki.. Następny mój wyjazd to Ciechocinek. Tu było dużo lepiej, choć pokój 4-osobowy. Każda z nas z innego krańca Polski, ale dobrałyśmy się idealnie. Kiedyś koleżanka namówiła mnie na wyjazd z mężem. A ponieważ mój małżonek to, jak to się mówi, facet "do tańca i do różańca", to teraz jeździmy razem. Byliśmy w Kołobrzegu, Cieplicach i nie narzekamy!
- lawenda
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 cze 2014 15:01
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 42 razy
- Podziękowano: 59 razy
-
forumowicz
Pozdrowionka
I nie ma opcji, nie zmienie zdania
Dla zbyt ciekawskich - bo tak i już
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Sama założyłaś ten temat zadając pytanie
Czy wtedy nie byłaś zbyt ciekawska zadając to pytanie?Jakie są Wasze odczucia? Myśli? Doświadczenia? Dlaczego?
Podzieli się ktoś?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Wcale nie jestem ciekawa co tam u ciebie było i się stało
Twierdzę dzisiaj, ze czteropak będzie super....i to w Krakowie
Kocham duże pokoje
Tak, założyłam temat, jak i wiele innych osób na tym forum.Felice pisze:Kropkaem,dlaczego dla zbyt ciekawskich?
Sama założyłaś ten temat zadając pytanieCzy wtedy nie byłaś zbyt ciekawska zadając to pytanie?Jakie są Wasze odczucia? Myśli? Doświadczenia? Dlaczego?
Podzieli się ktoś?
Według Ciebie, to wszyscy są zbyt ciekawscy zadjąc pytania, chcąc poznać zdanie innych...Czy tylko ja?
Dałam emotke z uśmiechem na końcu wyłapanego przez Ciebie zdania, a więc nietrudno się domyślić, że pisałam to z uśmiechem/żartem.
Czy to oznacza, że tylko nieliczni mogą tutaj żartować?
Jeśli uważasz, co sugerujesz w odpowiedzi na mojego posta, że jestem/mogłam być zbyt ciekawska, to wybacz, nie będę tego komentowała, bo to śmieszne. Dodać jednak muszę, że mam dobrą intuicję, bo przypuszczałam, że Ty się tego doczepisz, a kółko wzajemnej adoracji dołączy...
Wszystkie przedstawione przeze mnie argumenty w tym temacie, gdzie obstawialam za jedynką, podtrzymuje...
I nadal jestem za pokojem jednoosobowym, pomimo świetnego towarzystwa, mnóstwa śmiechu, żartów, wspaniałej rehabilitacji, odpoczynku i odskoczni, jestem zadowolona z wyboru pokoju- jedynki.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Niczego się nie doczepiłam i nie należę do żadnego kółka.Dodać jednak muszę, że mam dobrą intuicję, bo przypuszczałam, że Ty się tego doczepisz, a kółko wzajemnej adoracji dołączy...
To nie ja użyłam tego określenia.Według Ciebie, to wszyscy są zbyt ciekawscy zadjąc pytania, chcąc poznać zdanie innych...Czy tylko ja?
Dla zbyt ciekawskich - bo tak i już
Jak zareagowałabyś gdyby tobie tak odpowiedzieli wszyscy na postawione przez ciebie pytanie?