Odszkodowania i zadośćuczynienia
Re: Odszkodowania i zadośćuczynienia
Zakładając ten temat do głowy mi nie przyszło, że wywoła taką burzę. Moja aktywność jeśli chodzi o zamieszczanie postów nie jest duża to prawda, ale nie oznacza to, że nie pojawiam się na forum, zapoznając się z opiniami innych. Można być bardzo aktywnym zamieszczając uśmiechnięte buźki, kwiatki itp. pod postami innych lub posty w temacie typu "dojadę do kuracjuszki" , "czy to już miłość, czy mam zostawić męża i dzieci, gonić za złudzeniami", wybaczcie kochani takie tematy nie są dla mnie choć mam świadomość, że dla kogoś innego to może być temat pożądany, nie zrozumcie mnie źle, ja tego nie potępiam! To po prostu nie moja bajka. Prośba o kontakt na priv, wynikała z autopsji, także przekonania, że nie każdy z nas jest otwarty, wylewny i chce publicznie dzielić się swymi często intymnymi sprawami. Natomiast jeśli komuś nie robi różnicy ile osób z ich problemem będzie zapoznanych, to w moim pierwszym poście nie ma wzmianki o kontakcie wyłącznie prywatnym. Na pewno zgodzicie się jednak ze mną, że tak naprawdę trudno jest walczyć z ubezpieczycielami, stosującymi różne kruczki i paragrafy, zwłaszcza, że zainteresowany często cierpi, jest zmęczony, zniechęcony, traci wiarę, że można. Wydawało mi się, że ten temat będzie przydatny, można dzielić się własnymi doświadczeniami, okazywać wzajemne wsparcie.Nie wiem ilu z nas posiada przydatną w tym temacie wiedzę i czy zechce się włączyć, to także był powód prośby o kontakt priv. Mnie ten temat od jakiegoś czasu stał się bliski, ale wybaczcie powód zatrzymam dla siebie, mam jednak świadomość, że ludzie wiedzą niewiele o możliwości egzekwowania swych praw. Lubię pomagać innym, jeśli tylko mogę, ale nic na siłę. Przykro mi jedynie, że temat ten został zdominowany tak nieprzychylnymi postami, atakami, czy wręcz oskarżeniami. Myślę, że jednak warto by nadal pozostał otwarty. Co wy na to drodzy forumowicze i Administratorze:?:
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Odszkodowania i zadośćuczynienia
Nic takiego nie zauważyłamKamis3 pisze:........Przykro mi jedynie, że temat ten został zdominowany tak nieprzychylnymi postami, atakami, czy wręcz oskarżeniami.
A ty faktycznie napisałaś w dziwaczny sposób ...... odebrałam to jak inni