ODDZIAŁ UZDROWISKOWY SZPITALNY OSW LWIGRÓD 12.03 .2016r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
edyta00
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2016 07:13
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Re: ODDZIAŁ UZDROWISKOWY SZPITALNY OSW LWIGRÓD 12.03 .2016r

Post autor: edyta00 »

Dziękuję Gosiu...wiem że mam malo czasu do wyjazdu i mam nadzieje że moze ktoś jedzie pociągiem do Lwigrodu byłoby mi razniej,jade pierwszy raz nie wiem jak tam jest i jak spędzać wolny czas?termin na 12.03.2016r napiszcie jeśli ktoś jedzie w tym terminie
edyta00
Kuracjusz
Kuracjusz

edyta00 pisze:Dziękuję Gosiu...wiem że mam malo czasu do wyjazdu i mam nadzieje że moze ktoś jedzie pociągiem do Lwigrodu byłoby mi razniej,jade pierwszy raz nie wiem jak tam jest i jak spędzać wolny czas?termin na 12.03.2016r napiszcie jeśli ktoś jedzie w tym terminie
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Edyta w Krynicy nie będziesz się w żaden sposób nudzić.Po pierwsze Lwigród jest dużym ośrodkiem,więc ludzi do poznania multum,po drugie różnorodność imprez wszelkich olbrzymia.Ogrom proponowanych wycieczek,biesiad przez biura podróży bardzo liczny.No i zostają lokale oferujące muzykę do posłuchania i do potańczenia.Spacerować tez jest gdzie,biblioteka świetnie wyposażona....kazdemu wedle potrzeb i mozliwości jak widzisz.
edyta00
Kuracjusz
Kuracjusz

edyta00 napisał(a):
Dziękuję Gosiu...wiem że mam malo czasu do wyjazdu i mam nadzieje że moze ktoś jedzie pociągiem do Lwigrodu byłoby mi razniej,jade pierwszy raz nie wiem jak tam jest i jak spędzać wolny czas?termin na 12.03.2016r napiszcie jeśli ktoś jedzie w tym terminie :)
edyta00
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedz to jestem już spokojniejsza o czas wolny bo wiadomo chyba nikt nie lubi sią nudzić tylko przeraża mnie ta długa podróż i to samotnie.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Edyta,Cleo napisała,że jedzie autem z mazowieckiego.Może jakoś się dogadacie.
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Danuta Pietka »

Witaj CLEO,Ja jadę do Krynicy 12 03 z Żyrardowa tylko do wojskowego ale oba sanatoria są blisko siebie. Napisz z jakiego zakątka Mazowsza jedziesz.Pozdrawiam :P :P :P
Awatar użytkownika
CLEO 13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2015 16:31
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: CLEO 13 »

Witam Cię Edyta 00
Ja również mam taki sam termin jak Ty. Jadę z okolic Mławy . Poczekaj jeszcze troszkę może ktoś się odezwie z okolic Elbląga lub Malborka. Jak by mi było po drodze to chętnie bym Cię zabrała . :D Podróż we dwie zawsze byłaby milsza niż w pojedynkę :( Życzę Ci, by znalazł się tu ktoś z Twoich okolic . Mam nadzieję że pobyt w Lwimgrodzie będziemy wspominać mile. :P
Pozdrawiam serdecznie Cleo13 :kwiat:
Awatar użytkownika
CLEO 13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2015 16:31
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: CLEO 13 »

witaj Danuta Pietka :D
Jak zauważyłaś napisałam wcześniejszy post i tam jest że jadę z okolic Mławy. Zyrardów mi nie po drodze . Jadę na Warszawę , Radom, Kielce , Busko zdrój,Nowy Sącz .
Tak jak pisałam wcześniej - szkoda :( że nie po drodze. Ale jeszcze mamy czas może się ktoś odezwie. Pozdrawiam Cię Danusiu i życzę miłego odpoczynku w sanatorium wojskowym. :kwiat:
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Danuta Pietka »

CLEO ja też jadę samochodem o drogę się nie martwię ,dobrze by było poznać kogoś ze swoich stron no i w Krynicy razem napić się kawy. :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ