Samotność
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Samotność
Jonathan Carroll >>Białe Jabłka<<
-
forumowicz
Miraże szczęścia, zapach traw
I padający letni deszcz
Rozetą ściele się wśród barw
Ostoją serca ptaków śpiew.
Samotnie idę drogą w dal
Łany pszenicy złoci wiatr
A w górze za koroną drzew
Widać przepiękne szczyty Tatr
Jodły gałęzie - szara brew
Ówdzie widoczna grani biel
Z dala skowronka słychać śpiew
Echo powtarza jego trel
Falują miękko kłosy traw
Widok zapiera w piersi dech
I w dole widać mały staw
Śpiący wśród kępy starych drzew
Nie ważne skąd zawieje wiatr
Iść razem było by radością
Edenem byłby dla nas świat
Wiem, bo Ty jesteś mą miłością
Samotność każdy w sobie ma
Każdego przecież ona czeka
I nie zna nikt swojego dnia
gdy ona spada na człowieka.
-
forumowicz
Aj ta kobieca ciekawość.....w największej ciuchy,w średniej kasiorkę na sanatoryjne uciechy,a w malutkiej....oj tam czy to ważnekruszynka pisze:Fan ,mam pytanko co masz w tej malutkiej walizce?![]()
Mieszkam niedaleko Ciebie. W zasadzie w klatce obok,pod schodami.
Urodziłam sie tego samego dnia co ty,nawet o tej dark godzinie. Czyż to nie dziwny zbieg okoliczności ?Czasami na pewno slyszysz jak płacze ,a uwierz mi, robie to często .Nie wiem czy zastanawiałes sie kiedyś tym co robię tak blisko Ciebie. Ale możesz być pewien, że jeśli nie dzisiaj to niebawem późnasz mnie osobiscie i zaczniemy spędzać ze soba dlugie godziny.
Pewnie czujesz czasami jak przebiegam pod Twoimi drzwiami ,uciekając od złych ludzi i złych słów i niewątpliwie nigdy się tym nie interesowałes .
Natomiast ja bardzo często zaglądam pod Twój dach.Wtedy, właśnie wtedy,kiedy czujesz się najgorzej ,zdarza Ci się odczuwać moją obecność.W takich momentach dobrze wiesz, że jestem blisko i w kazdej chwili jestem gotowa przytulic Cię,wysłuchać tego co masz do powiedzenia i pozwolić Ci wyplakac się jak dziecko.
Nie mam nikogo oprócz Ciebie i wszystkich rzeczy, ktore mają w zwyczaju się zmieniać ,to jedna jest pewna -Jeśli odejdziesz nie będę miala już nikogo, a jesteś mi potrzebny tak jak Tobie potrzebne jest powietrze .
Więc proszę Cię :Nie zapominaj ,że tutaj jestem. Pomyśl o mnie czasami i kiedy będziesz tego potrzebował ,zawolaj mnie. Ciuchutko ...Jak najciszej potrafisz .Tak żeby inni nie zorientowali się ,że mnie potrzebujesz, bo po co mają wiedzieć ,że Tobie też czasem jestem potrzebna.
Twoja Samotność
-
forumowicz
Oj,Kruszynko wam kobietom powiedzieć o pieniążkach i już tracicie zainteresowanie poprzednimi.....walizeczkamikruszynka pisze:Fan czy mogę Tobie pomóc targać tę drugą ...walizę?![]()
-
forumowicz