ODDZIAŁ UZDROWISKOWY SZPITALNY OSW LWIGRÓD 12.03 .2016r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
CLEO 13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2015 16:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: ODDZIAŁ UZDROWISKOWY SZPITALNY OSW LWIGRÓD 12.03 .2016r

Post autor: CLEO 13 »

Droga Edytko :D ja po postach na forum zdecydowałam się że wyjadę dzień wcześniej do Kielc do siostrzenicy . Mam już zapewniony u niej nocleg. A rano o 6-7 wyjadę już do Krynicy. Tu na forum kobietki zainspirowały mnie do takiego działania. Z Kielc mam 200 km, więc w Krynicy będę na 10-11. Podobno to najlepsza pora. Przykro mi ale w takiej sytuacji nie mogę Cię zabrać :( Mam nadzieję że tam na miejscu spotkamy się i będziemy wracać razem :) :kwiat:
edyta00
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2016 07:13
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: edyta00 »

Felice :) Jeśli ktoś przyjedzie szybciej to musi zapłacić za pokój ja mam na skierowaniu godzina 14 więc jak to jest?
edyta00
Kuracjusz
Kuracjusz

CLEO :) Przyjadę pociągiem bo jak na razie nie ma nikogo kto jedzie z moich stron,,mam nadzieje że spotkamy sie na miejscu i z chęcią zabiorę się z tobą z powrotem.. :kwiat: gorąco pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jak pokój jest wolny to można wejść wcześniej płacąc 20 zł.Turnus oficjalnie zaczyna się od 14,ale tak jak pisałam wcześniej dużo ludzi przyjeżdża nocną komunikacją i chyba nawet zdecydowana wiekszośc.
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Danuta Pietka »

CLEO Jak będziemy w krynicy to się umówimy na forum gdzie i kiedy się spotkamy :P Twój wyjazd dzień wcześniej to dobry pomysł zostanie tobie tylko połowa drogi.Co do opłat za wcześniejszy przyjazd to w każdym sanatorium jest inaczej ,ja w Ciechocinku byłam już o 7 rano i od razu weszłam do pokoju bez żadnej opłaty.Do zobaczenia w Krynicy.Pozdrawiam :D :D :D
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Kuracja Połczyn Zdrój 2015 doba zaczynała się o 14;00 przyjazd rano około 8 i zaraz dostalam
klucze do pokoju bez opłaty , jak pisze Danusia w każdym sanatorium jest inaczej 8-) :o
pozdrawiam wyjeżdzających :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
CLEO 13
Kuracjusz
Kuracjusz

Witajcie - Danuta Pietka i edyta00 :P
Drogie dziewczyny :kwiat: bardzo chętnie się z wami spotkam na kawce . Z Edytą00 będę w jednym sanatorium tak że na pewno zagadniemy nie raz a Danusię będziemy musiały odnaleźć w Wojskowym :) ( w wiadomości prywatnej napiszę wam namiary do siebie ) :) i coś więcej :) Pozdrawiam was serdecznie :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Teraz nie ma ani dnia przerwy w turnusach.Jedni opuszczają pokoje drudzy wchodzą do nich.Jeżeli kuracjusze nie wyjadą wcześniej,a dobę mają do 12 to kiedy te pokojowe mają sprzątnąć?
W Ciechocinku też klucz dostałam od razu,ale ORO zaczyna inaczej niż sanatoryjni,bo są pełne doby a nie hotelowe.
Pisząc informację podawałam ją konkretnie w odniesieniu do sanatorium Lwigród.Od mojego pobytu też coś mogło się zmienić.
Awatar użytkownika
CLEO 13
Kuracjusz
Kuracjusz

Danusiu i Edytko czy dostałyście prywatne wiadomości które wam wysłałam . Może ja coś nie tak robię . Proszę podpowiedzcie mi jak wam je wysłać . Pozdrawiam Cleo13
Jutro mam zamiar zadzwonić do tego sanatorium i spytać się jakie są pokoje :)
edyta00
Kuracjusz
Kuracjusz

CLEO :) nie dostałam od ciebie wiadomości ja jestem tu poraz pierwszy i nie wiem jak wysłać prywatne wiadomości....Dziewczyny mam nadzieję że znajdziemy się w sanatorium pomimo że każda z nas będzie o różnych godzinach. :kwiat:
ODPOWIEDZ